Uitvaart Brakel

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Brakel door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Welkom bij Uitvaartzorg Bommelerwaard, uw toegewijde partner in het regelen van uitvaarten in het prachtige district Brakel. Bij Brand begrijpen we dat het organiseren van een uitvaart een emotionele en delicate taak is. Daarom staan we als Uitvaartzorg Bommelerwaard klaar om u te begeleiden met respect, zorg en professionaliteit.

Uitvaartdiensten in Brakel

In ons uitgebreide dienstenpakket streven wij ernaar om u een volledige ondersteuning te bieden bij het regelen van een uitvaart. Ons ervaren team bij Uitvaartzorg Bommelerwaard staat tot uw dienst, met begrip voor uw behoeften en wensen. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart is een emotioneel beladen gebeurtenis die zorgvuldige planning vereist. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begeleiden we u bij elke stap, van het kiezen van een geschikte locatie tot het regelen van rouwvervoer en bloemstukken.  Begrafenis

 2. Begrafenis

  Bij een begrafenis kijken we samen naar de details, waaronder de keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en eventuele aanvullende rituelen. Ons doel is om een serene omgeving te creëren waarin u afscheid kunt nemen van uw dierbare.

 3. Crematie

  Crematie is een steeds vaker gekozen optie. Wij begeleiden u bij het regelen van de crematie zelf, het kiezen van een passende urn en het organiseren van een herdenkingsdienst die recht doet aan de herinnering van de overledene.

Extra Rituele Diensten

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en dat individuele wensen en rituelen van groot belang zijn. Daarom bieden wij een scala aan extra rituele diensten om de uitvaart van uw dierbare een persoonlijke tint te geven. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij het toevoegen van speciale elementen aan het afscheid, waardoor het een waardevolle herinnering wordt.

extra rituele diensten

 

 • Uitvaartkisten:De keuze van de uitvaartkist draagt bij aan de persoonlijke uitstraling van de uitvaart. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard hebben we een diverse selectie van kisten, variërend in stijl en materiaal. Of het nu gaat om een traditionele houten kist, een milieuvriendelijke variant of een op maat gemaakte optie, wij helpen u bij het kiezen van een kist die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare.
 • Rouwvervoer: Het rouwvervoer draagt bij aan de sfeer van de uitvaart. Ons aanbod omvat traditionele rouwauto’s, maar ook alternatieven zoals rouwkoetsen of -fietsen, waarmee u een uniek eerbetoon kunt brengen aan de overledene.
 • Uitvaartmuziek:Muziek heeft de kracht om emoties te uiten en herinneringen op te roepen. Onze diensten omvatten de keuze en organisatie van passende uitvaartmuziek. Of het nu gaat om live uitvoeringen, opnames of specifieke nummers die een bijzondere betekenis hebben, wij helpen u bij het samenstellen van een afspeellijst die de essentie van de overledene weerspiegelt.
 • Rouwdrukwerk:Het rouwdrukwerk draagt bij aan het vastleggen van de herinnering aan uw dierbare. Wij bieden de mogelijkheid om rouwkaarten, herdenkingsprentjes en dankbetuigingen te ontwerpen die aansluiten bij de persoonlijke stijl en voorkeuren.
 • Rouwboeket: Bloemen zijn een traditioneel symbool van liefde en respect. Onze diensten omvatten het samenstellen van rouwboeketten die de emoties van het moment weerspiegelen. Of u nu kiest voor eenvoudige elegantie of kleurrijke bloemstukken, wij zorgen ervoor dat het rouwboeket de juiste boodschap overbrengt.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Het delen van herinneringen door middel van beeldmateriaal is een waardevolle manier om de levensloop van uw dierbare te herdenken. Wij helpen u bij het samenstellen van een foto- of videopresentatie die de bijzondere momenten en het leven van de overledene belicht.
 • Uitvaart livestreamen: In deze moderne tijd begrijpen we dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij de uitvaart. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen, zodat dierbaren die zich op afstand bevinden, toch deel kunnen nemen aan het afscheid.

Wat kost een uitvaart in Brakel?

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat het regelen van een uitvaart in Brakel een intieme reis is, doordrenkt met emoties en herinneringen. In het pittoreske Brakel, waar elke windvlaag de verhalen van het verleden lijkt te fluisteren, bieden wij een betrokken en persoonlijke benadering om uw geliefde een respectvol en liefdevol afscheid te geven.

begrafeniskosten

Uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen variëren op basis van verschillende factoren. Onze tarieven worden beïnvloed door de keuze van de locatie, het type dienst, en aanvullende functies zoals bloemstukken en catering. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard willen we dat u goed geïnformeerd bent, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze genuanceerde choreografie van kosten.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.

Persoonlijke Aandacht en Ervaring

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat elke uitvaart uniek is. Ons toegewijde team biedt niet alleen professionele begeleiding, maar ook persoonlijke aandacht. We hebben ervaring in het omgaan met verschillende wensen en tradities en streven ernaar om elke uitvaart zo individueel mogelijk te maken.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Uitvaartzorg Bommelerwaard staat klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd, met respect, zorg en begrip.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.