Uitvaart in Den Bosch

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Den-Bosch door Uitvaartzorg Bommelerwaard

In het hart van Den-Bosch, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen, reiken wij bij Uitvaartzorg Bommelerwaard de helpende hand om een bijzonder afscheid te creëren. Het organiseren van een uitvaart in Den-Bosch is een emotionele reis, en wij staan zij aan zij met u om ervoor te zorgen dat dit afscheid een persoonlijk en betekenisvol karakter krijgt.

Uitvaartdiensten in Den-Bosch

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn we er trots op een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden, zodat we aan al uw behoeften kunnen voldoen tijdens deze moeilijke periode. Ons toegewijde team staat paraat om u te helpen bij elke stap van het proces, waarbij we streven naar een persoonlijke en respectvolle aanpak.

 1. Uitvaarten

  Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grotere plechtigheid, wij begrijpen de waarde van een gepersonaliseerd afscheid. Onze uitvaartdiensten zijn ontworpen om recht te doen aan het leven van uw dierbare en troost te bieden aan de nabestaanden.

 2. Begrafenis

  Voor degenen die de voorkeur geven aan een traditionele begrafenis, bieden wij uitgebreide begrafenisarrangementen. Van de keuze van de kist tot de selectie van de begraafplaats, ons team begeleidt u met zorg en aandacht.

 3. Crematie

  Voor een waardige crematie ceremonie kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij bieden uitgebreide diensten, inclusief de crematie zelf, de keuze van de urn en opties voor de herdenkingsdienst.

Extra Rituele Diensten

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat het afscheid nemen van een dierbare een zeer persoonlijke ervaring is. Daarom bieden wij een scala aan extra rituele diensten om een uniek en betekenisvol karakter aan het afscheid te geven.

extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten: Onze collectie uitvaartkisten varieert in stijl en materialen, waardoor u de perfecte keuze kunt maken die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Of het nu gaat om een traditionele houten kist, een milieuvriendelijke optie of een specifiek ontwerp, wij zorgen ervoor dat de kist een passende weerspiegeling is van het geleefde leven.
 • Rouwvervoer: Het transport van uw dierbare verdient zorg en respect. Onze rouwauto’s en rouwkoetsen bieden een waardige manier om de laatste reis te maken. Met aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat het vervoer past bij de wensen en persoonlijkheid van de overledene.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te uiten en herinneringen op te roepen. Onze uitgebreide selectie van muziekopties biedt u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde afspeellijst samen te stellen die de unieke smaak en levensstijl van uw dierbare weerspiegelt. Of het nu gaat om live muziek, favoriete nummers, of een specifieke melodie die een bijzondere betekenis heeft, wij staan klaar om deze belangrijke toevoeging aan de dienst te verzorgen.
 • Rouwdrukwerk: Een tastbare herinnering aan het afscheid kan worden gecreëerd door middel van rouwdrukwerk. Van rouwkaarten tot herinneringsprentjes, ons team assisteert u bij het ontwerpen van gepersonaliseerd drukwerk dat recht doet aan het leven dat gevierd wordt.
 • Rouwboeket: Bloemen zijn een krachtige manier om emoties uit te drukken en eer te bewijzen aan de overledene. Onze bloemisten helpen u bij het samenstellen van een rouwboeket dat past bij de persoonlijkheid en voorkeuren van uw dierbare, waarbij elke bloem een unieke betekenis draagt.
 • Foto- of videopresentatie: Het delen van kostbare herinneringen door middel van beeldmateriaal voegt een persoonlijk element toe aan de dienst. Wij assisteren u bij het samenstellen van een foto- of videopresentatie die het leven van de overledene in beeld brengt, waardoor de aanwezigen de kans krijgen om te glimlachen om gedeelde momenten.                                                                                                                                                         Uitvaart livestreamen: In deze moderne tijd begrijpen we dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij de uitvaart. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de dienst live te streamen, zodat vrienden en familie van over de hele wereld toch deel kunnen nemen aan het afscheid.

Wat kost een uitvaart in Den-Bosch?

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat het plannen van een uitvaart gepaard gaat met zowel emotionele als financiële overwegingen. We streven ernaar om u inzicht te geven in de kosten, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen in deze moeilijke tijd.

begrafeniskosten

Uitvaart

De kosten van een uitvaart worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder:

 • Locatie: De keuze van de locatie voor de uitvaartdienst en de begraafplaats of crematorium speelt een rol in de uiteindelijke kosten.
 • Type Dienst: Of u nu kiest voor een begrafenis of crematie, de aard van de dienst heeft invloed op de kosten.
 • Aanvullende Functies: Bloemstukken, catering, rouwvervoer en andere aanvullende functies kunnen de kosten verhogen.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze genuanceerde choreografie van kosten.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.

Onze Toewijding

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn we er trots op dat we met aandacht en ervaring een individuele benadering bieden. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze emotionele reis. Voor meer informatie, het bespreken van uw wensen of het plannen van een consultatie, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. U staat er niet alleen voor; wij zijn hier om u te helpen uw dierbare een liefdevol afscheid te geven.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.