Uitvaart Geldermalsen

Bel ons en we helpen u meteen.

Een Uitvaart Regelen in Geldermalsen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Welkom bij Uitvaartzorg Bommelerwaard, uw toegewijde partner in het verzorgen van respectvolle en betekenisvolle uitvaarten in Geldermalsen. Wij, het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard, staan klaar om u te begeleiden in deze emotionele tijd en uw dierbare een afscheid te geven dat recht doet aan zijn of haar leven.

Uitvaartdiensten in Geldermalsen

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat elke uitvaart uniek is, net zoals degene die we herdenken. Onze diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, een serene crematie of andere rituele diensten, wij zijn er om uw wensen te vervullen.

 1. Uitvaarten

  Bij het regelen van een uitvaart streven we ernaar om een volledig scala aan diensten te bieden. Van het selecteren van een passende kist tot het verzorgen van rouwvervoer en het organiseren van een foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart, ons team staat paraat om u te ondersteunen.

 2. Begrafenis

  Voor hen die de voorkeur geven aan een begrafenis, bieden wij begeleiding bij het kiezen van een geschikte begraafplaats, het selecteren van een grafsteen en andere extra’s die bijdragen aan een respectvolle herdenking.

 3. Crematie

  Voor een serene en betaalbare keuze is een crematie vaak een passende optie. Onze diensten omvatten de crematie zelf, de keuze van een urn en de organisatie van een herdenkingsdienst die recht doet aan het leven van uw dierbare.

Extra Rituele Diensten

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard geloven we sterk in het toevoegen van een persoonlijk tintje aan elke uitvaart. Onze extra rituele diensten zijn ontworpen om uw herdenking uniek en betekenisvol te maken. Hier is een overzicht van enkele van de diensten die we aanbieden om een persoonlijk karakter aan uw afscheid te geven:

extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten:Een uitvaartkist is meer dan alleen een omhulsel; het vertelt een verhaal. Wij bieden een scala aan uitvaartkisten, variërend in stijl en materiaal, zodat u een keuze kunt maken die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare.
 • Rouwvervoer: Het rouwvervoer draagt bij aan de waardigheid van de begrafenis of crematie. Ons team zorgt voor gepast vervoer, of het nu gaat om een traditionele rouwauto, een koets of andere specifieke wensen die u heeft.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te uiten die woorden soms niet kunnen vatten. Kies uit ons uitgebreide repertoire van muziekstukken of breng uw eigen favorieten aan om de herdenkingsdienst een persoonlijk en emotioneel karakter te geven.
 • Rouwdrukwerk: Ons team helpt u bij het selecteren van rouwdrukwerk dat de essentie van het leven van uw dierbare vastlegt. Van rouwkaarten tot herinneringsprentjes, we streven ernaar om elk detail met zorg en toewijding te behandelen.
 • Rouwboeket: Bloemen hebben de kracht om troost en hoop te brengen. Kies uit ons assortiment rouwboeketten of bespreek uw specifieke wensen met ons team om een arrangement te creëren dat de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt.
 • Foto- of videopresentatie: Breng herinneringen tot leven met een foto- of videopresentatie die de mooiste momenten van het leven van uw dierbare vastlegt. Wij helpen u bij het samenstellen van een emotionele en gedenkwaardige montage.
 • Uitvaart livestreamen: In tijden waarin niet iedereen persoonlijk aanwezig kan zijn, bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Op deze manier kunnen geliefden van over de hele wereld de herdenkingsdienst bijwonen en hun steun betuigen.

Wat Kost Een Uitvaart in Geldermalsen?

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat de kosten van een uitvaart een belangrijke overweging zijn in deze emotionele tijd. De prijzen variëren afhankelijk van verschillende factoren, en ons doel is om transparantie te bieden en een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.

Verschillende factoren beïnvloeden de kosten van een uitvaart. De locatie, het type dienst en eventuele aanvullende functies zoals bloemstukken en catering spelen een rol. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes die passen bij uw wensen en budget.

begrafeniskosten

Uitvaart

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bieden we diverse uitvaartdiensten aan, waarvan de kosten variëren. Of u nu kiestvoor een traditionele uitvaart, een begrafenis of een crematie, we streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en eventuele extra functies dragen bij aan deze genuanceerde choreografie van kosten.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Deze kosten omvatten de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op het creëren van een serene en respectvolle sfeer.

Persoonlijke Aandacht en Ervaring

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bieden wij niet alleen diensten, maar ook persoonlijke aandacht en ervaring. Ons team is ervaren en begrijpt de behoefte aan een individuele aanpak. Neem gerust contact met ons op voor een consultatie of laat een aanvraag achter op onze website. In moeilijke tijden staan wij zij aan zij met u, klaar om u te ondersteunen bij het regelen van een warme herinnering voor uw dierbare in Geldermalsen.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.