Uitvaart Haaften

Bel ons en we helpen u meteen.

Welkom bij Uitvaartzorg Bommelerwaard, uw betrouwbare partner in het verzorgen van een uitvaart in Haaften en omgeving. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke en emotionele tijd is. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het organiseren van een respectvolle en persoonlijke uitvaart die recht doet aan het leven van uw geliefde. Met onze jarenlange ervaring en betrokkenheid zorgen wij voor een afscheid dat past bij uw wensen en die van uw dierbare.

Professionele begeleiding in moeilijke tijden

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat het organiseren van een uitvaart in Haaften een emotioneel en soms overweldigend proces kan zijn. Daarom bieden wij u onze professionele begeleiding aan. Samen met u zorgen wij ervoor dat alle aspecten van de uitvaart zorgvuldig worden geregeld, van de keuze voor de locatie en de bloemen tot aan de invulling van de ceremonie. Wij nemen graag de tijd om naar uw wensen te luisteren en denken met u mee, zodat we een persoonlijk afscheid kunnen realiseren dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

Respect en betrokkenheid staan centraal

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard hechten we veel waarde aan respect en betrokkenheid. We begrijpen dat elke uitvaart uniek is en dat iedereen zijn eigen manier heeft om afscheid te nemen. Daarom luisteren we aandachtig naar uw verhalen en herinneringen. Zodat we een uitvaart in Haaften kunnen creëren die de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te ondersteunen en u te helpen bij elke stap van het proces. U kunt rekenen op onze warmte, empathie en discretie.

Lokale kennis en netwerk in Haaften

Als lokale uitvaartverzorger kennen wij de omgeving van Haaften en hebben wij een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners, zoals begraafplaatsen, crematoria en cateraars. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren en de juiste keuzes voor uw uitvaart maken. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar professionele en betrokken uitvaartzorg voor uw uitvaart in Haaften? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Samen zorgen we voor een persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.