Uitvaart Hedel

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Hedel door Uitvaartzorg Bommelerwaard

In de serene omgeving van Hedel, waar herinneringen dansen op de grens van het verleden en het heden, biedt Uitvaartzorg Bommelerwaard een helpende hand om een liefdevol afscheid te creëren. Ons team, geworteld in empathie en professionaliteit, begrijpt de delicate aard van het regelen van een uitvaart in Hedel.

Uitvaartdiensten in Hedel

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bieden we een scala aan diensten om tegemoet te komen aan diverse behoeften en wensen. Onze uitvaartdiensten zijn zorgvuldig ontworpen om een warme en respectvolle sfeer te creëren tijdens deze moeilijke tijden. Als Uitvaartzorg Bommelerwaard-team zetten we ons in voor het leveren van uitmuntende service. Enkele van onze diensten omvatten:

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart is een emotioneel moment waarin we samen de herinnering aan uw dierbare vieren. Wij zorgen voor elk detail, van de ceremonie tot het rouwvervoer, om een gepaste afscheidsviering te creëren.

 2. Begrafenis

  Voor degenen die de voorkeur geven aan een begrafenis, bieden wij uitgebreide opties, waaronder grafkeuze, grafsteen selectie en begrafenisarrangementen die recht doen aan de persoonlijkheid van uw dierbare.

 3. Crematie

  Onze crematie diensten worden met zorg uitgevoerd, met opties voor een serene herdenkingsdienst en de keuze van een passende urn.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat de details tijdens een uitvaart van groot belang zijn. Daarom bieden we een scala aan extra rituele diensten om het afscheid persoonlijk en betekenisvol te maken. Onze toewijding aan het leveren van uitstekende service strekt zich uit tot elk facet van de uitvaart, inclusief deze extra diensten:

extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten:  De keuze van een uitvaartkist draagt bij aan de persoonlijke touch van de uitvaart. We bieden diverse stijlen en materialen, zodat u een kist kunt selecteren die de individuele smaak en voorkeuren van uw dierbare weerspiegelt.
 • Rouwvervoer: Ons rouwvervoer is ontworpen met respect en waardigheid. We beschikken over een vloot van voertuigen die zijn afgestemd op de behoeften van de nabestaanden, waaronder rouwauto’s en volgauto’s.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te verzachten en herinneringen op te roepen. Wij helpen u bij het selecteren van passende muziek die de unieke levensreis van uw dierbare weerspiegelt.
 • Rouwdrukwerk: Ons team assisteert bij het ontwerpen van rouwkaarten en andere drukmaterialen, zodat u een tastbare herinnering kunt delen met vrienden en familie.
 • Rouwboeket: Bloemen zijn een tijdloze uiting van liefde en respect. Wij verzorgen de bloemdecoraties, waaronder rouwboeketten, die de ruimte vullen met schoonheid en warmte.
 • Foto- of videopresentatie  tijdens de uitvaart : Herinneringen worden levendig met beelden. We ondersteunen de creatie van foto- of videopresentaties die het leven van uw dierbare op een liefdevolle manier vastleggen en delen.
 • Uitvaart livestreamen: In de moderne tijd begrijpen we dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid tot livestreamen, zodat vrienden en familie van over de hele wereld de uitvaart kunnen bijwonen.

Wat kost een uitvaart in Hedel?

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat de kosten van een uitvaart een belangrijk aspect zijn bij het regelen van een afscheid. We streven naar transparantie en willen u helpen een weloverwogen keuze te maken. De kosten van een uitvaart variëren op basis van verschillende factoren, maar ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.

begrafeniskosten

Uitvaart

Factoren die de kosten beïnvloeden:

 • Locatie: De plaats van de uitvaartdienst en begraafplaats kan invloed hebben op de kosten. Sommige locaties brengen extra kosten met zich mee.
 • Type dienst: Of u kiest voor een begrafenis of crematie heeft een aanzienlijke invloed op de totale kosten. Een begrafenis is doorgaans duurder dan een crematie.
 • Aanvullende functies: Extra’s zoals bloemstukken, catering en rouwdrukwerk kunnen de kosten verhogen. Wij bieden diverse opties om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze genuanceerde choreografie van kosten.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Enkele factoren die de kosten beïnvloeden, zijn de keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies voor crematie.

 • Uitvaarten: Variabel afhankelijk van ceremoniële aspecten.
 • Begrafenis: Extra kosten voor grafsteen en grafkeuze.
 • Crematie: Kosten variëren op basis van urn en herdenkingsdienstopties.

Wij staan voor u klaar

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn we toegewijd aan het bieden van aandacht, ervaring en een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elk afscheid uniek is, en we staan klaar om u te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een consultatie te regelen. U kunt vertrouwen op Uitvaartzorg Bommelerwaard om een waardig afscheid te verzorgen.

 

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.