Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Kerkdriel

Uitvaart Kerkdriel verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaart KerkdrielZoekt u naar een uitvaartonderneming in de omgeving van Kerkdriel, die een prachtige uitvaart voor uw dierbare verzorgd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Uitvaartzorg Bommelerwaard. U kunt ons dag en nacht bereiken via onze contact gegevens. Ons verzorgingsteam komt zo snel mogelijk naar u toe, om het overlijden officieel te melden en de verzorging van het lichaam te realiseren. Ook zal u vanaf het eerste contact moment een vaste uitvaartleider toegewezen krijgen. U kunt altijd uw wensen en vragen achterlaten bij uw uitvaartleider. Het is ons doel om u te begeleiden met onze zorg en professie. Hierbij wordt u volledig ontzorgd. Wij weten immers als geen ander hoe emotioneel en tijdrovend de periode van de uitvaart van uw dierbare kan zijn. Ons team doet ons uiterste best om een uitvaart te verzorgen, zoals de overleden dierbare het voor ogen had.

U laat een prachtige uitvaart in Kerkdriel verzorgen door het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wij verzorgen de uitvaart volledig aan de hand van de persoonlijke wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden. Met onze jarenlange ervaring zullen wij u daarbij veel mogelijkheden voorleggen die bij de uitvaart mogelijk zijn. Uiteraard kunt u de keuze maken tussen een crematie en een begrafenis in Kerkdriel. Bij beide mogelijkheden kunt u zelf de locatie van de uitvaart kiezen. Er zijn namelijk meerdere begraafplaatsen beschikbaar in de omgeving van Kerkdriel.

Ook voor een crematie in Kerkdriel heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt de uitvaart natuurlijk in onze eigen uitvaartcentrum in Zaltbommel laten verzorgen. Ook kunt u de crematie of begrafenis in ons uitvaartcentrum laten regelen, terwijl het afscheid ergens anders plaatsvindt. Dit is een mogelijkheid die de uitvaart nóg persoonlijker maakt. Wij overleggen alles samen met u, en laten u onderdelen zelf organiseren wanneer u dit wenst.

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via de contact pagina of via onze Facebook pagina.

.