Uitvaart Kerkdriel

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Kerkdriel door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Stel je voor dat je in het hart van Kerkdriel bent, omringd door de zachte bries van herinneringen en de warme omhelzing van de gemeenschap. Hier, te midden van de pittoreske straten en de rustgevende rivier, vinden we het voorrecht om samen met jou een uitvaart in Kerkdriel te regelen die als een liefdevolle melodie in de ziel van deze betekenisvolle stad weerklinkt.

Uitvaartdiensten in Kerkdriel

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat het regelen van een uitvaart een emotionele en delicate taak is. Daarom staan we klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces. Onze diensten omvatten:

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart is een eerbetoon aan het leven van een dierbare. Wij helpen u bij het plannen en uitvoeren van een gedenkwaardige ceremonie die recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van de overledene.

 2. Begrafenis

  Een begrafenis is een keuze die vaak gepaard gaat met specifieke overwegingen. Ons team staat tot uw beschikking om de begrafenis te organiseren, rekening houdend met uw wensen en budget.

 3. Crematie

  Crematie biedt een respectvolle manier om afscheid te nemen. Wij zorgen voor alle details, inclusief de crematie zelf en eventuele herdenkingsdiensten.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard geloven we sterk in het bieden van een volledige en zorgzame ervaring tijdens een moeilijke tijd. Onze extra rituele diensten zijn ontworpen om u te ondersteunen bij het creëren van een unieke herdenkingsceremonie die de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt. Hier is een overzicht van de diensten die we aanbieden:

extra rituele diensten

 

 • Uitvaartkisten:Een uitvaartkist is meer dan alleen een container; het is een uiting van respect en liefde. U kunt kiezen uit een breed scala aan materialen en ontwerpen, zodat de kist perfect past bij de stijl en voorkeuren van uw dierbare.
 • Rouwvervoer: Ons rouwvervoer is ontworpen om waardigheid en respect uit te stralen. Van traditionele rouwauto’s tot alternatieve opties, wij zorgen voor gepast vervoer om uw dierbare naar de laatste rustplaats te begeleiden.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te uiten en herinneringen op te roepen. Samen met u selecteren we muziek die het leven van uw dierbare viert, waardoor de ceremonie persoonlijk en betekenisvol wordt.
 • Rouwdrukwerk: Het drukwerk tijdens de uitvaart is een tastbare herinnering. Van rouwkaarten tot herdenkingsboekjes, wij zorgen voor professioneel ontworpen en gedrukt materiaal dat recht doet aan de herinnering van uw dierbare.
 • Rouwboeket: Bloemen hebben een bijzondere manier om troost te bieden en een eerbetoon te vormen. Onze bloemarrangementen zijn met zorg samengesteld en kunnen worden aangepast aan de persoonlijke smaak van uw dierbare.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Beelden spreken vaak luider dan woorden. We helpen u bij het creëren van een ontroerende foto- of videopresentatie die de levensreis van uw dierbare in beeld brengt, waardoor herinneringen worden gekoesterd.
 • Uitvaart livestreamen: In deze moderne tijd begrijpen we de behoefte aan verbondenheid, zelfs als mensen niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. Met onze uitvaart livestreamingdiensten kunnen vrienden en familie op afstand deelnemen aan de ceremonie en steun betuigen.

Wat kost een uitvaart in Kerkdriel?

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat transparantie over kosten van essentieel belang is bij het plannen van een uitvaart in Kerkdriel. De prijs van een uitvaart hangt af van verschillende factoren, en we streven ernaar u duidelijkheid te bieden om een weloverwogen beslissing te nemen.

begrafeniskosten

Factoren die de kosten beïnvloeden:

 • Locatie van de dienst: De keuze van de locatie, of het nu een kerk, aula, of thuis is, kan de kosten beïnvloeden. Sommige locaties brengen mogelijk extra kosten met zich mee.
 • Type dienst: Of u nu kiest voor een traditionele uitvaart, begrafenis, of crematie, elk type dienst heeft zijn eigen kosten. Wij begeleiden u bij het kiezen van de meest passende optie.
 • Aanvullende functies: Bloemstukken, catering, rouwdrukwerk, en andere extra’s kunnen de kosten verhogen. We bespreken deze opties uitgebreid zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Uitvaarten

Voor uitvaarten kunnen de kosten sterk variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een grotere bijeenkomst, we streven ernaar om een uitvaart op maat te verzorgen die past binnen uw budget.

Begrafenis

In de ingewikkelde dans van begraafkosten ligt het bedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze genuanceerde choreografie van kosten.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.

Onze Persoonlijke Aanpak

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat elke uitvaart uniek is. Ons ervaren team staat klaar om u persoonlijk te begeleiden en uw wensen te vervullen. We bieden een attent luisterend oor en streven ernaar om elk detail met zorg te regelen.

Wilt u meer weten of een consultatie aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Uitvaartzorg Bommelerwaard staat voor u klaar in Kerkdriel.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.