Uitvaart Kerkwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Kerkwijk laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum voor uw uitvaart in de omgeving van Kerkwijk? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is een moeilijk moment. U belandt in een moeilijke periode waarin u belangrijke beslissingen moet nemen rondom de uitvaart regelen in Kerkwijk. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard voor u klaar. Zij helpen u bij het maken van keuzes rondom de begrafenis of crematie in Kerkwijk. Ze hebben een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Uw wensen staan uiteraard centraal.

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een kleinschalige onderneming. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u dus ook goed ondersteunen bij het kiezen van een passende locatie voor het afscheid. Zo zijn er vele locaties in de omgeving waar u gebruik van kunt maken. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Uiteraard mag u ook gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum.

Ons uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum nabij Kerkwijk beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een persoonlijk en passend afscheid. Wij beschikken hier over een aula, een rouwkamer en een familiekamer. De aula kunt u gebruiken voor de plechtigheid. De familiekamer is geschikt om zich even terug te trekken. Van deze kamer ontvangt u een sleutel zodat u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u wilt. U kunt gebruik maken van onze familiekamer tot aan de dag van de uitvaart in Kerkwijk.

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende mogelijkheden voor het verzorgen van het afscheid. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om deze te bespreken. Ook bespreken we dan graag wat uw wensen zijn en wat de laatste wensen van uw dierbare zijn. Laat het ons gerust weten als u onze hulp nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Begrafenis Kerkwijk

Een begrafenis in Kerkwijk behoort tot een van de meest traditionele vormen van afscheid nemen. In het rustige Kerkwijk hebben velen ervoor gekozen om begraven te worden dichtbij hun wortels. Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft een nauwe band met de lokale begraafplaatsen en is goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Of u nu kiest voor een traditioneel graf, een familiegraf of een natuurbegraafplaats, wij zorgen ervoor dat het begraven in Kerkwijk volgens uw wensen en die van de overledene wordt uitgevoerd.

Crematie Kerkwijk

Voor diegenen die de voorkeur geven aan cremeren, biedt Uitvaartzorg Bommelerwaard eveneens een breed scala aan diensten. Crematie in Kerkwijk wordt steeds vaker gezien als een moderne, flexibele manier om afscheid te nemen. Het biedt de nabestaanden ook verschillende opties voor de asbestemming, zoals het bewaren in een urn, verstrooien op een speciale plek, of het verwerken in een sieraad. Uitvaartzorg Bommelerwaard begeleidt u bij elk aspect van de crematie in Kerkwijk en zorgt ervoor dat de ceremonie op een waardige en persoonlijke manier verloopt.

Concluderend, of u nu kiest voor begraven of cremeren in Kerkwijk, het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard staat voor u klaar. We begrijpen dat elke keuze die u maakt voor de uitvaart van uw dierbare zeer persoonlijk is, en we streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.