Uitvaart Maasdriel

Bel ons en we helpen u meteen.

Een Uitvaart Regelen in Maasdriel door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wanneer het leven ons confronteert met het onvermijdelijke afscheid, omarmen wij bij Uitvaartzorg Bommelerwaard de gelegenheid om uw geliefde een waardig eerbetoon te geven. In het betoverende Maasdriel, waar herinneringen zich verweven met het landschap, zetten wij ons in voor het creëren van een uitvaart in Maasdriel die recht doet aan het unieke leven dat hier zijn sporen heeft achtergelaten.

Uitvaartdiensten in Maasdriel

Wij, het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard, begrijpen dat het regelen van een uitvaart een delicate taak is. In Maasdriel bieden wij een scala aan diensten onder de naam “Brand” om u te helpen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het plannen van de uitvaartdienst, het kiezen van een passende uitvaartkist, of het regelen van muziek en rouwdrukwerk, wij staan voor u klaar.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart is een intieme gelegenheid waarbij we samen met u de herinnering aan uw dierbare vieren. Onze diensten omvatten alles, van de organisatie van de ceremonie tot het regelen van het rouwvervoer en het samenstellen van een persoonlijke foto- of videopresentatie.

 2. Begrafenis

  Voor hen die kiezen voor een begrafenis, bieden wij begeleiding bij de complexe beslissingen die hiermee gepaard gaan. Van het selecteren van de begraafplaats tot het kiezen van het grafmonument, ons team staat u bij in deze gevoelige keuzes.

 3. Crematie

  Bij een crematie streven wij naar een serene en respectvolle sfeer. Onze diensten omvatten niet alleen de crematie zelf, maar ook de keuze van de urn en opties voor een herdenkingsdienst.

Extra Rituele Diensten

In ons streven om u tijdens deze moeilijke periode bij te staan, bieden wij bij Uitvaartzorg Bommelerwaard een scala aan extra rituele diensten. Deze diensten zijn ontworpen om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de uitvaart, waardoor het een unieke en gedenkwaardige gelegenheid wordt.

extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten: Onze uitvaartkisten zijn zorgvuldig geselecteerd om een breed scala aan smaken en voorkeuren te accommoderen. Of u nu kiest voor een traditionele houten kist of een eigentijdse optie, elk detail wordt met de grootste zorg behandeld. We begrijpen dat de uitvaartkist een tastbare herinnering wordt, en daarom bieden wij diverse stijlen en materialen.
 • Rouwvervoer: Het rouwvervoer speelt een cruciale rol in het proces van afscheid nemen. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zorgen wij voor gepaste en respectvolle vervoersmiddelen om de overledene naar de laatste rustplaats te brengen. Of het nu gaat om een traditionele rouwauto, een koets of een ander specifiek verzoek, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te verzachten en herinneringen te versterken. Daarom bieden wij bij Uitvaartzorg Bommelerwaard een uitgebreide selectie van muziekopties. Of u nu kiest voor ingetogen klassieke melodieën, betekenisvolle liederen of specifieke nummers die een bijzondere betekenis hebben, wij helpen u graag bij het creëren van de perfecte muzikale omlijsting.
 • Rouwdrukwerk: Het rouwdrukwerk draagt bij aan het creëren van een gepersonaliseerde herinnering aan uw dierbare. Onze selectie omvat rouwkaarten, gedachtenisprentjes en dankbetuigingen, allemaal ontworpen met zorg en oog voor detail. Samen met u streven we ernaar om een tastbare herinnering te bieden die de unieke persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt.
 • Rouwboeket: Bloemen zijn een tijdloze uiting van liefde en respect. Onze rouwboeketten worden zorgvuldig samengesteld om te passen bij de stijl en persoonlijkheid van de overledene. Of u nu kiest voor klassieke rozen, subtiele lelies of kleurrijke gemengde bloemen, wij zorgen ervoor dat het rouwboeket een waardige uiting van uw gevoelens is.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de Uitvaart : Het delen van kostbare herinneringen via foto’s of video’s is een ontroerende manier om het leven van uw dierbare te eren. Wij helpen u bij het samenstellen van een emotionele en liefdevolle presentatie die tijdens de uitvaart getoond kan worden. Het is een intieme manier om samen te komen en de impact van het leven te vieren.
 • Uitvaart livestreamen: In deze moderne tijd begrijpen wij de behoefte om dierbaren, zelfs op afstand, te betrekken bij het afscheid nemen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de uitvaartceremonie te livestreamen, zodat vrienden en familie die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch deel kunnen uitmaken van dit belangrijke moment.

Wat Kost een Uitvaart in Maasdriel?

De kosten van een uitvaart kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en dat de financiële aspecten zorgvuldig moeten worden overwogen. Hier zijn enkele overwegingen die de kosten beïnvloeden:

begrafeniskosten

 • Locatie: De keuze van de locatie voor de uitvaartdienst en de begraafplaats of het crematorium kan invloed hebben op de kosten. Sommige locaties hebben specifieke tarieven en vergoedingen.
 • Type Dienst: Of u nu kiest voor een traditionele uitvaart, begrafenis, of crematie, het type dienst beïnvloedt de kosten. Elk type heeft zijn eigen set van uitgaven, en ons team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.
 • Aanvullende Functies: Bloemstukken, catering, rouwboeketten, en andere aanvullende functies dragen bij aan de algehele kosten. Wij kunnen u helpen bij het selecteren van deze extra’s om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de uitvaart zonder het budget uit het oog te verliezen.

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard streven we naar transparantie in onze prijzen. Hier is een indicatie van de kosten voor specifieke diensten:

Uitvaarten

De prijzen voor uitvaarten variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat.

Begrafenis

De kosten voor een begrafenis liggen doorgaans ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats en het type grafsteen beïnvloeden deze kosten.

Crematie

Voor een crematie liggen de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst.

Onze Toewijding en Voordelen

Wij, het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard, zijn ervaren, attente professionals met een persoonlijke benadering. U kunt op ons rekenen voor een respectvolle uitvaart die recht doet aan de herinnering van uw dierbare. Neem gerust contact met ons op voor een consultatie of laat uw gegevens achter voor het regelen van een waardig afscheid. In deze moeilijke tijd staan wij zij aan zij met u, klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.