Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Locaties

Op deze pagina hebben wij een paar foto’s geplaatst om de sfeer die Zaltbommel uitstraalt te laten zien. Heeft u vragen over onze locatie en bijbehorende faciliteiten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om dit met ons te bespreken

 

Gemeente Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente in Gelderland en is gelegen in het noordwesten van de Bommelerwaard. De stad ligt aan de rivier de Waal. Daardoor biedt Zaltbommel een mooie, rustige en vredige rivieroever in contrast tot het bijzondere centrum. Naast de rivieroever zijn er in en rondom Zaltbommel veel mooie plekken te ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sint Maartenskerk, diverse monumentale woonhuizen en het stadskasteel. Het centrum biedt naast de vele winkels een gezellige gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook de mooie natuur rondom Zaltbommel biedt mooie plaatsen.

Verschillende Uitvaart Locaties

Een van de mogelijkheden bij uitvaartzorg Bommelerwaard is het regelen van een uitvaart op een door u gekozen locatie.

Heeft u ervaring met een locatie anders dan ons uitvaartcentrum? Of heeft u wegens geloofsovertuigingen voorkeur voor een kerkelijke uitvaart? Onze uitvaartleiders kunnen u helpen bij het maken van uw keuze en bij het verzorgen van uw uitvaart op een locatie elders.

Contact

Wij hopen dat we u een klein stukje van de sfeer in en rondom Zaltbommel kunnen laten zien door de foto’s en uitleg. U bent natuurlijk ook van harte welkom door langs te komen bij ons uitvaartcentrum. Heeft u vragen over de mogelijkheden in en rondom Zaltbommel bel gerust voor het maken van een afspraak, u bent van harte welkom. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina en onderaan deze pagina.

Mogelijkheden
.