Begrafenis Arkel

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Arkel laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een begrafenis in Arkel? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u graag persoonlijk en zijn betrokken bij de organisatie van de begrafenis in Arkel. Met onze ruime ervaring kunnen wij u goed bijstaan in deze moeilijk periode. Wij begrijpen dat het nu lastig om belangrijke beslissingen met betrekking tot de begrafenis in Arkel te moeten nemen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard is uw laatste wens in vertrouwde handen. Als u ervoor kiest uw dierbare te laten begraven in Arkel heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een traditionele begrafenis te organiseren. Ook is het tegenwoordig mogelijk om uw dierbare te laten begraven op een natuurbegraafplaats in de omgeving van Arkel. Uw wensen zijn hierin uiteraard het belangrijkste.

Uw dierbare laten begraven met de hulp van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Voor het organiseren van de uitvaart in Arkel zijn er dus verschillende locaties. Ook kunt u gebruik maken van een van onze vestigingen. Als u uw dierbare wilt laten begraven in Arkel, kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in dit dorp. Onze uitvaartcentra zijn ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren waar u het laatste afscheid kunt organiseren. Vanzelfsprekend beschikken al onze locaties over alle faciliteiten die u nodig heeft. Zo is er een aula die geschikt is voor de plechtigheid en beschikken we over een ruimte waar achteraf nagepraat kan worden.

Daarnaast hebben wij ons eigen verzorgingsteam die u kan helpen bij de verzorging van uw dierbare. Ook beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Belangrijke waarden voor ons zijn persoonlijk contact, geduld en aandacht. Dus laat het ons gerust weten wanneer u ons nodig heeft. Ook voor vragen of meer informatie over onze mogelijkheden mag u altijd contact met ons opnemen.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.