Uitvaartonderneming Arkel

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartonderneming Arkel kunt u vinden bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u graag bij het nadenken over het afscheid. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare kan dit heel moeilijk en emotioneel zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er niet naar staat om een uitvaart te regelen. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij ondersteunen u graag bij het nemen dan moeilijke beslissingen. Met het bespreken van uw wensen kunnen wij u al voorstellen doen aan de hand van onze mogelijkheden.

Uitvaart Bommelerwaard heeft dan ook vele mogelijkheden om een waardig afscheid te creëren. Het belangrijkste voor ons is dat u er een goed gevoel aan over houdt en dat het voldoet aan uw wensen. Daarom doen wij alles op maat. Ook vinden we het belangrijk om mee te gaan in de ontwikkelingen, zo kunnen wij u altijd aanbieden waar u naar op zoek bent. Wij hopen dat wij u wat rust kunnen bieden.

Een waardig afscheid organiseren op een passende locatie

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bieden wij u tegenwoordig ook de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Soms kan niet iedereen fysiek aanwezig zijn bij de uitvaart, met een livestream kan toch iedereen het afscheid volgen. Daarnaast kan dit ook opgeslagen worden, zo kan het altijd nog eens terug gekeken worden. Wij bieden u ook onze eigen locatie aan, hier heeft u de mogelijkheid om het afscheid te organiseren. Ons uitvaartcentrum is huiselijk ingericht, zo willen wij een vredige sfeer creëren.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een externe locatie. Dat kan bijvoorbeeld wanneer u een stille crematie wilt houden. In de omgeving zijn vele mooie locaties te vinden waar u een waardig afscheid kunt organiseren. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het vinden van de juiste locatie. Wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Ons team vertelt u graag nog meer.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.