Uitvaart Dalem

Bel ons en we helpen u meteen.

Welkom bij Uitvaartzorg Bommeleward– dé betrouwbare partner die u ondersteunt tijdens moeilijke tijden. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een ingrijpende gebeurtenis is en dat het organiseren van een uitvaart een emotionele en zware taak kan zijn. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het regelen van een respectvol afscheid in Dalem en omgeving.

Bij Uitvaartzorg Bommeleward hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en respect voor uw wensen en behoeften. Ons ervaren en toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis of een crematie, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zodat u zich kunt richten op het rouwproces en het gedenken van uw dierbare.

In Dalem en omstreken hebben wij een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en partners opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden om de uitvaart vorm te geven op een manier die past bij de persoonlijkheid en wensen van uw dierbare. Of u nu een intieme plechtigheid wenst in een sfeervolle locatie in Dalem, of juist kiest voor een grotere bijeenkomst op een speciale locatie, wij hebben de kennis en expertise om uw wensen te realiseren.

Naast het regelen van de praktische aspecten van de uitvaart, kunnen wij u ook ondersteunen bij het samenstellen van een persoonlijk en uniek afscheid. Samen met u kunnen we de juiste keuzes maken op het gebied van muziek, bloemen, rouwkaarten en andere details die de uitvaart een persoonlijke touch geven.

Wij geloven in transparantie en duidelijkheid als het gaat om de kosten van een uitvaart. Daarom bieden wij heldere en overzichtelijke pakketten aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook kunnen wij u adviseren over eventuele financiële regelingen en verzekeringen.

Bij Uitvaartzorg Bommeleward streven wij ernaar om u de beste service en ondersteuning te bieden tijdens deze moeilijke periode. Ons team staat 24/7 voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Wij zijn er voor u, in Dalem en omstreken, om een respectvol afscheid te verzorgen dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.