Uitvaart Dordrecht

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Dordrecht verzorgd door Uitvaartzorg Bommeleward

 

Wilt u de uitvaart van uw overleden dierbare graag laten plaats vinden in bijvoorbeeld een uitvaartcentrum in Dordrecht of de omgeving? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommeleward aan het juiste adres. Want namens Uitvaartzorg Bommeleward gaat onze ervaren en zorgzame begrafenisondernemer samen met u ervoor zorgen dat er een prachtige en onvergetelijke afscheid verzorgd zal worden in omgeving Dordrecht. De begrafenisondernemer luistert hierbij aandachtig naar al uw persoonlijke wensen voor een afscheid nabij Dordrecht. Hoe persoonlijker de uitvaart is, hoe mooier het wordt. Het is namelijk onze prioriteit om aan de hand van de wensen van de overledene dierbare en de nabestaanden een afscheid te verzorgen die het leven van de overleden dierbare reflecteert. Wilt u meer weten over een uitvaart in Dordrecht van Uitvaartzorg De Groot? Bekijkt u eens onze website voor meer informatie over ons uitvaartcentrum bij Dordrecht, of lees hieronder verder voor meer.

Uitvaartcentrum nabij Dordrecht

Bij Uitvaartzorg Bommeleward begrijpen we dat een prachtig afscheid in de omgeving van Dordrecht belangrijk is. Daarom bieden wij een uitvaartcentrum nabij Dordrecht waar u op een persoonlijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger zal luisteren naar al uw persoonlijke wensen en ervoor zorgen dat het afscheid een reflectie is van het leven van uw overleden dierbare. Wij geloven dat hoe persoonlijker de uitvaart is, hoe mooier en onvergetelijker het wordt.

Een prachtige uitvaart in de omgeving van Dordrecht laat u verzorgen door Uitvaartzorg Bommeleward

Met Uitvaartzorg Bommeleward weet u namelijk zeker dat u een onvergetelijk afscheid krijgt van uw dierbare, waar u later met een fijn gevoel aan terg kunt denken. Hierbij luisteren wij naar al uw wensen voor de uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen waar u wilt dat de uitvaart in omgeving Dordrecht plaats vindt. Dit kan op een locatie zijn waar de overleden dierbare fijne herinneringen aan heeft. Zo wordt de uitvaart alleen nog maar mooier. Voor meer over de mogelijkheden bij een crematie of begrafenis van Uitvaartzorg De Groot, kunt u deze pagina raadplegen. Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderaan de website en op de contactpagina. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze groep op Facebook. Hier vindt u posts van andere mensen die een uitvaart lieten verzorgen door ons in omgeving Dordrecht en meer. Wij horen graag van u.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op