Uitvaart Gorinchem

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Gorinchem verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Niets is belangrijker dan het nemen van een mooie en onvergetelijke afscheid van uw overleden dierbare. Een persoonlijke uitvaart die het leven dan uw dierbare weerspiegelt. Daarom laat u een prachtige uitvaart in Gorinchem verzorgen door Uitvaartondernemer De Groot. Wij zijn een ervaren uitvaartzorg waarbij het de prioriteit is om de laatste wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden werkelijkheid te laten worden. Wij verzorgen een unieke en persoonlijke afscheid waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. En u kunt de uitvaart in Gorichem invullen zoals u het zelf wilt. De rouwauto, de plechtigheid, het muziek en de locatie; wij luisteren naar u en zullen ervoor zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. Wanneer we samen een gesprek voeren over de mogelijkheden bij de uitvaart, luisteren wij aandachtig naar u en kijken wij wat er allemaal mogelijk is.

Een prachtige uitvaart in Gorinchem laat u verzorgen door de uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Er moet veel geregeld worden wanneer uw dierbare overlijdt. Het eerste wat u moet doen is ons bellen om de verzorging van het lichaam te laten plaatsvinden. Dit kan zowel bij u thuis als bij ons in het uitvaartcentrum. Ook moet het overlijden gemeld worden bij de gemeente, moeten verzekeringen geannuleerd worden en nog veel meer. Wij zullen dit allemaal voor u regelen, zodat u geen zorgen aan uw hoofd heeft. Dan krijgt u namelijk de tijd en de ruimte om te rouwen nu dit nodig is tijdens een hectische emotionele periode. Bij de begrafenis of crematie komen ook kosten om de hoek kijken. Wij geloven er echter in dat tegen elk budget en uw persoonlijke wensen er een prachtige uitvaart verzorgd kan worden. Voor meer over de kosten en een verzekering voor de uitvaart kijkt u hier.

Begrafenis, uitvaart in Gorinchem

Voor uitvaart begrafenissen biedt Uitvaartzorg de Groot verschillende opties aan in Gorinchem. Zo kan er worden gekozen voor een traditionele begrafenis, waarbij de overledene wordt begraven in een graf op een begraafplaats. Er kan ook worden gekozen voor een natuurbegraafplaats, waarbij de overledene wordt begraven in de natuur. Daarnaast biedt Uitvaartzorg de Groot ook de mogelijkheid tot het houden van een afscheidsceremonie op een andere locatie dan de begraafplaats, bijvoorbeeld in een kerk of in een zaal.

Crematie, uitvaart in Gorinchem

Voor uitvaart crematies biedt Uitvaartzorg de Groot ook verschillende opties aan in Gorinchem. Zo kan er worden gekozen voor een traditionele crematie, waarbij de overledene wordt gecremeerd en de as wordt verstrooid of bijgezet in een urn. Er kan ook worden gekozen voor een crematie met afscheidsceremonie, waarbij er voorafgaand aan de crematie een afscheidsceremonie wordt gehouden. Daarnaast biedt Uitvaartzorg de Groot ook de mogelijkheid tot het bijzetten van de urn op een begraafplaats of het verstrooien van de as op een speciale plek.

Voor onze contact gegevens raadpleegt u onze contact pagina. Op onze Facebook zijn wij ook altijd bereikbaar.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op