Uitvaart Hoogblokland

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartzorg de Groot: Uitvaart Hoogblokland

Welkom bij Uitvaartzorg De Groot, uw vertrouwde partner in het regelen van een uitvaart in Hoogblokland en omgeving. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd is, en we staan klaar om u te ondersteunen en begeleiden bij het organiseren van een persoonlijk en waardig afscheid. Ons team van ervaren professionals staat 24/7 voor u klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van een uitvaart die recht doet aan het leven van uw geliefde.

Aansluiten bij uw wensen

Bij Uitvaartzorg De Groot streven we ernaar om een uitvaart te creëren die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden. We geloven dat elk afscheid uniek en persoonlijk moet zijn, daarom luisteren we aandachtig naar uw verhaal en zorgen we ervoor dat alle elementen van de uitvaart worden afgestemd op de persoonlijkheid, interesses en waarden van uw dierbare.

Onze uitvaartbegeleiders hebben een warm hart en begrijpen dat het organiseren van een uitvaart veel emoties met zich meebrengt. Ze zijn er om u te ondersteunen, te adviseren en u door het hele proces te begeleiden. Of het nu gaat om het regelen van de locatie, het opstellen van de rouwkaarten, het regelen van het vervoer of het verzorgen van de catering. Wij nemen graag de zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen en het rouwproces.

Samenwerken met lokale partners

In Hoogblokland en omgeving hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare en professionele partners. Bijvoorbeeld cateraars, bloemisten en rouwvervoerders. Zij ondersteunen ons bij het realiseren van de gewenste uitvaart. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat elk detail zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd, zodat u zich volledig kunt concentreren op het herinneren en eren van uw dierbare.

Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij de nazorg. Het verlies van een dierbare heeft vaak een langdurige impact op het leven van nabestaanden. Onze nazorgconsulenten zijn er om u te helpen bij het verwerken van uw verdriet. Ze bieden een luisterend oor en praktische hulp waar nodig.

Neem contact op voor een uitvaart in Hoogblokland

Bij Uitvaartzorg De Groot begrijpen we dat elke uitvaart uniek is. Daarom streven we ernaar om een persoonlijk, betekenisvol en respectvol afscheid te creëren. Een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare. Neem vandaag nog contact met ons op. Laat ons u helpen bij het plannen van een uitvaart in Hoogblokland die voldoet aan al uw wensen en verwachtingen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.