Uitvaartcentrum Leerdam

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartcentrum Leerdam vindt u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in de buurt van Leerdam? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard helemaal goed. Wij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Uitvaartzorg De Groot verzorgt uitvaarten in de regio Gorinchem. Ook buiten deze regio willen wij u graag van dienst zijn. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat het na het overlijden van uw dierbare moeilijk kan zijn om een uitvaart te organiseren. Daarom willen wij u hier graag in ondersteunen.

Uitvaartzorg De Groot is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Wij zijn persoonlijk en betrokken naar de mensen die wij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u moeten bijstaan in deze moeilijke periode. Bij het verzorgen van een uitvaart bieden wij u verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste voor ons is dat wij goed op de hoogte zijn van uw wensen. Alle opties zijn voor ons open.

Afscheid nemen op een vredige plek

Zo hebben wij ons eigen uitvaartcentrum vlakbij Leerdam. U kunt kiezen uit onze verschillende vestigingen in Gorinchem, Rotterdam, Woudrichem en Arkel. Wij hebben onze uitvaartcentra ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren om het laatste afscheid te kunnen organiseren. Hier is een aula aanwezig en ook beschikken we over een ruimte waar na afloop rustig nagepraat kan worden. Ook is het mogelijk om samen met ons een uitvaart te organiseren in andere regio’s.

Natuurlijk heeft u ook altijd de optie om een externe locatie te kiezen voor het afscheid. Denk aan een mooie locatie in de natuur, ergens overdekt of misschien wel bij u thuis. Wij hebben ervaring met diverse locaties in de omgeving en kunnen u dus helpen bij het zoeken naar de juiste locatie. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.