Uitvaartcentrum Leerdam

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartcentrum Leerdam vindt u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in de buurt van Leerdam? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard helemaal goed. Wij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Uitvaartzorg De Groot verzorgt uitvaarten in de regio Gorinchem. Ook buiten deze regio willen wij u graag van dienst zijn. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat het na het overlijden van uw dierbare moeilijk kan zijn om een uitvaart te organiseren. Daarom willen wij u hier graag in ondersteunen.

Uitvaartzorg De Groot is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Wij zijn persoonlijk en betrokken naar de mensen die wij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u moeten bijstaan in deze moeilijke periode. Bij het verzorgen van een uitvaart bieden wij u verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste voor ons is dat wij goed op de hoogte zijn van uw wensen. Alle opties zijn voor ons open.

Afscheid nemen op een vredige plek

Zo hebben wij ons eigen uitvaartcentrum vlakbij Leerdam. U kunt kiezen uit onze verschillende vestigingen in Gorinchem, Rotterdam, Woudrichem en Arkel. Wij hebben onze uitvaartcentra ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren om het laatste afscheid te kunnen organiseren. Hier is een aula aanwezig en ook beschikken we over een ruimte waar na afloop rustig nagepraat kan worden. Ook is het mogelijk om samen met ons een uitvaart te organiseren in andere regio’s.

Natuurlijk heeft u ook altijd de optie om een externe locatie te kiezen voor het afscheid. Denk aan een mooie locatie in de natuur, ergens overdekt of misschien wel bij u thuis. Wij hebben ervaring met diverse locaties in de omgeving en kunnen u dus helpen bij het zoeken naar de juiste locatie. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op