Uitvaart Meerkerk

Bel ons en we helpen u meteen.

Een respectvolle uitvaart in Meerkerk

Bij Uitvaartzorg Bommelewaard begrijpen we dat het verlies van een dierbare een moeilijke en emotionele tijd is. Wij willen u daarom graag ondersteunen bij het regelen van een respectvolle uitvaart in Meerkerk. Met onze professionele en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u zich gesteund voelt tijdens deze zware periode. In deze tekst willen we u graag laten kennismaken met onze diensten en aanpak, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Persoonlijk contact

Bij Uitvaartzorg Bommelewaard hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We begrijpen dat iedere uitvaart uniek is en dat uw wensen en die van uw dierbare centraal staan. Daarom luisteren we aandachtig naar uw verhaal en bespreken we samen de mogelijkheden. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis of een crematie, wij staan voor u klaar om uw wensen te realiseren.

Professionele begeleiding

Onze professionele uitvaartbegeleiders staan u bij gedurende het hele proces. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot na de uitvaart, zijn wij er om u te ondersteunen. We helpen u bij het regelen van alle praktische zaken, zoals het opstellen van de rouwkaarten, het reserveren van de locatie en het verzorgen van het vervoer. Onze begeleiders hebben ruime ervaring en zullen u op een respectvolle manier adviseren en begeleiden.

Een sfeervolle locatie

Het kiezen van de juiste locatie voor de uitvaart is een belangrijke beslissing. In Meerkerk en omgeving hebben we verschillende sfeervolle locaties waar u uit kunt kiezen. Of u nu een intieme plechtigheid wenst in een kleine aula of juist een grotere ruimte nodig heeft voor een uitgebreide ceremonie, wij hebben diverse opties beschikbaar. Samen met u zoeken we naar de locatie die het beste past bij uw wensen en de wensen van uw dierbare.

Nazorg en ondersteuning

Ook na de uitvaart staan we voor u klaar. We begrijpen dat het verlies van een dierbare nog lang voelbaar is en dat rouwen een persoonlijk proces is. Daarom bieden we nazorg en ondersteuning aan. We kunnen u in contact brengen met professionele rouwbegeleiders of lotgenotengroepen, zodat u kunt praten met mensen die een vergelijkbaar verlies hebben meegemaakt. Onze nazorg is erop gericht om u een steuntje in de rug te bieden tijdens deze moeilijke periode.

Uitvaart Meerkerk: Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over Uitvaartzorg Bommelewaard en de mogelijkheden voor een uitvaart in Meerkerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen een persoonlijk gesprek met u inplannen om uw wensen te bespreken. Bij Uitvaartzorg Bommelewaard bent u in goede handen, wij zorgen voor een respectvolle uitvaart die recht doet aan de herinnering aan uw dierbare. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.