Uitvaart Raamsdonksveer

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Raamsdonksveer laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelewaard

Zoekt u hulp bij uitvaart in Raamsdonksveer? Wij staan voor u klaar. Uw laatste wens in vertrouwde handen. Dat is waar Uitvaartzorg Bommelewaard uit Gorinchem voor staat. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moet er van alles geregeld worden. Wij begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en is ons doel om u volledig te ontzorgen. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem, zijn kleinschalig en huiselijk en stellen ons persoonlijk en betrokken op.

Bij Uitvaartzorg Bommelewaard geloven wij dat door persoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen, de zorg in kwaliteit toeneemt. Dit is namelijk de beste manier om vertrouwen tussen u en de uitvaartverzorgers op te bouwen. U spreekt uw vertrouwen aan ons uit wanneer u voor ons kiest. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat dit vertrouwen nooit wordt beschadigd. Wij houden ook altijd de ontwikkelingen in de gaten en passen ons aan waar nodig voor een passende uitvaart in omgeving Raamsdonksveer.

Deskundigheid, geduld en zorgzaamheid

Uitvaartzorg Bommelewaard biedt u veel mogelijkheden. We hebben onze eigen vaste uitvaartverzorgers in dienst. Zij zullen altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk gaan. U krijgt altijd een van de uitvaartverzorgers als vast aanspreekpunt toegewezen. Dit zorgt ervoor dat we duidelijk kunnen communiceren over uw wensen. Ook beschikken we over ons eigen rouwvervoer, beschikken we over meerdere locaties en bieden we u de mogelijkheid om uw eigen externe locatie te kiezen.

Vaak begint de verwerking van een overlijden pas na de uitvaart in Raamsdonksveer, daarom bieden we ook nazorg. Ook in deze periode kunnen onze medewerkers u begeleiden bij zaken die nog geregeld moeten worden. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er tijdens de begrafenis of crematie in Raamsdonksveer een livestream is, zodat iedereen die niet aanwezig kan zijn toch de uitvaart kan volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op.

Begrafenis in omgeving Raamsdonksveer

Voor een begrafenis in Raamsdonksveer biedt Bommelewaard verschillende mogelijkheden, waaronder begraven op een begraafplaats of op een natuurbegraafplaats. De Groot heeft contacten met verschillende begraafplaatsen en kan hierdoor de gewenste locatie voor de begrafenis regelen. Naast de begrafenis zelf kan De Groot ook ondersteunen bij het uitzoeken van een grafsteen en het regelen van eventuele vergunningen. De Groot hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid en zal er alles aan doen om de begrafenis in Raamsdonksveer zo goed mogelijk te laten verlopen.

Crematie in omgeving Raamsdonksveer

Voor een crematie in Raamsdonksveer biedt Bommelewaard ook verschillende mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een crematieplechtigheid in het crematorium of op een andere locatie in de buurt van Raamsdonksveer. De Groot kan ook ondersteunen bij het uitzoeken van een urn en het regelen van de asbestemming. Naast de praktische zaken zal De Groot ook ondersteunen bij het invullen van de ceremonie en het maken van keuzes op het gebied van muziek, bloemen en eventuele sprekers. De Groot staat bekend om haar persoonlijke benadering en zal er alles aan doen om de nabestaanden te ontzorgen tijdens deze moeilijke periode.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op