Begrafenis Raamsdonksveer

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Raamsdonksveer organiseren met Uitvaartzorg Bommeleward

Na het overlijden van een dierbare belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Bij het regelen van de begrafenis in Raamsdonksveer moet u belangrijke beslissingen nemen. In een periode van rouw is dit moeilijk. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg de Groot voor u klaar. Wij stellen uw wensen centraal en geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Daarnaast vinden wij het belangrijk om mee gegaan in de hedendaagse verwachtingen van een uitvaartzorg. Daarom houden wij altijd een oog op de ontwikkelingen.

Uitvaartzorg de Groot verzorgt al meer dan 25 jaar uitvaarten in de regio Gorinchem. Het belangrijkste vinden wij dat u de begrafenis in Raamsdonksveer kunt organiseren die u voor ogen had. Daar willen wij u bij helpen. Daarom bieden wij u meerdere mogelijkheden aan. In een gesprek vertellen wij u graag over onze mogelijkheden, maar eerst willen wij weten wat uw wensen zijn. Dan kunnen wij meteen zien welke opties goed passen.

Ook na de begrafenis staan wij voor u klaar

Uitvaartzorg de Groot kan alles voor u regelen, denk aan de locatie, bloemen, drukwerk, rouwvervoer en meer. Ons vaste verzorgingsteam zorgt ervoor dat uw dierbare nog één keer met aandacht verzorgt wordt. Natuurlijk mag u het ook aangeven wanneer u dit zelf wilt doen, of misschien samen met ons team. Na de begrafenis in Raamsdonksveer laten wij u niet meteen los. Wij willen u graag ook nabestaanden hulp aanbieden.

Vaak komt er ook na de begrafenis in Raamsdonksveer nog veel op u af. Allerlei zaken worden ineens duidelijk die u nog moet regelen. Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt gebruik maken van onze hulp met het opzeggen van abonnementen en diensten. Natuurlijk kunt u ook altijd een beroep op ons doen als u behoefte heeft aan een goed gesprek. Neem altijd contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op