Begrafenis Raamsdonksveer

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Raamsdonksveer organiseren met Uitvaartzorg Bommeleward

Na het overlijden van een dierbare belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Bij het regelen van de begrafenis in Raamsdonksveer moet u belangrijke beslissingen nemen. In een periode van rouw is dit moeilijk. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg de Groot voor u klaar. Wij stellen uw wensen centraal en geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Daarnaast vinden wij het belangrijk om mee gegaan in de hedendaagse verwachtingen van een uitvaartzorg. Daarom houden wij altijd een oog op de ontwikkelingen.

Uitvaartzorg de Groot verzorgt al meer dan 25 jaar uitvaarten in de regio Gorinchem. Het belangrijkste vinden wij dat u de begrafenis in Raamsdonksveer kunt organiseren die u voor ogen had. Daar willen wij u bij helpen. Daarom bieden wij u meerdere mogelijkheden aan. In een gesprek vertellen wij u graag over onze mogelijkheden, maar eerst willen wij weten wat uw wensen zijn. Dan kunnen wij meteen zien welke opties goed passen.

Ook na de begrafenis staan wij voor u klaar

Uitvaartzorg de Groot kan alles voor u regelen, denk aan de locatie, bloemen, drukwerk, rouwvervoer en meer. Ons vaste verzorgingsteam zorgt ervoor dat uw dierbare nog één keer met aandacht verzorgt wordt. Natuurlijk mag u het ook aangeven wanneer u dit zelf wilt doen, of misschien samen met ons team. Na de begrafenis in Raamsdonksveer laten wij u niet meteen los. Wij willen u graag ook nabestaanden hulp aanbieden.

Vaak komt er ook na de begrafenis in Raamsdonksveer nog veel op u af. Allerlei zaken worden ineens duidelijk die u nog moet regelen. Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt gebruik maken van onze hulp met het opzeggen van abonnementen en diensten. Natuurlijk kunt u ook altijd een beroep op ons doen als u behoefte heeft aan een goed gesprek. Neem altijd contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.