Begrafenis Rijswijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Rijswijk laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelewaard 

RijswijkUitvaartzorg Bommelewaard ondersteunt u graag bij het verzorgen van een begrafenis in Rijswijk. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. U wilt op een mooie en waardige manier afscheid nemen. Voor een begrafenis in Rijswijk moeten veel zaken geregeld worden. Hier helpen onze uitvaartverzorgers u graag bij. Uitvaartzorg de Groot ontzorgt u volledig. Wij zijn zorgvuldig en hebben aandacht voor uw wensen. Onze uitvaartverzorgers verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar.

Uw Begrafenisondernemer in Rijswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare begrafenisondernemer in Rijswijk? Uitvaartzorg Bommelewaard staat voor u klaar tijdens deze moeilijke periode. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten begrijpen wij de behoefte aan een persoonlijke en respectvolle dienstverlening. Onze begrafenisondernemers begeleiden u stap voor stap, luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het afscheid van uw dierbare op een waardige manier verloopt. Of het nu gaat om het regelen van de administratieve formaliteiten, het samenstellen van een passende rouwceremonie of het bieden van nazorg, wij staan u bij met expertise en empathie. Vertrouw op Uitvaartzorg De Groot voor een professionele en liefdevolle begeleiding tijdens uw moeilijke momenten.

Neem contact met ons

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een begrafenis in Rijswijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 beschikbaar en beantwoorden graag uw vragen.

eetkamer Bloemen kist
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op