Uitvaartzorg Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartzorg in Sleeuwijk van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Voor een mooie uitvaart met goede uitvaartzorg in Sleeuwijk kunt u terecht bij Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wij vinden het belangrijk om mee te gaan in de hedendaagse verwachtingen van een uitvaartzorg. Uiteraard houden wij een oog op de ontwikkelingen van de samenleving en passen wij ons aan wanneer dat nodig is. Door de persoonlijke aandacht van de nabestaanden centraal te zetten wordt de kwaliteit van zorg verhoogd. U vertrouwt in ons, en het is onze taak om dat vertrouwen niet te beschadigen. Afscheid nemen kan maar één keer, en deze ene keer moet herinnerd worden als een fijne, vertrouwde beleving. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die altijd op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Op deze manier is het zowel voor ons en voor u makkelijk om uw laatste wensen uit te laten brengen.

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden

Uitvaartzorg Bommelerwaard is gevestigd in Gorinchem, een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Wij leveren uitvaarten in heel Zuid-Holland en Noord-Brabant, maar het is ook mogelijk om samen met ons in een andere omgeving een uitvaart te regelen. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard is veel mogelijk. De uitvaart kan naar uw wensen georganiseerd worden, intiem of een uitgebreid afscheid. Ook als u een kleiner budget heeft kunt u bij ons terecht. Onze uitvaartverzorger haalt dan alles uit uw budget wat mogelijk is. Dit doen we doormiddel van uw prioriteiten naar boven te halen. Onze uitvaartverzorgers zijn altijd geduldig, zorgzaam, deskundig en staan dag en nacht voor u klaar om alle zorgwerkzaamheden uit te voeren. Als u vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd onzewebsite bezoeken of contact met ons opnemen, wij staan dag en nacht voor u klaar. Bekijk ook onze Facebook pagina!

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.