Uitvaart Sliedrecht

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Sliedrecht laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in Sliedrecht? Dan kunt u bij Uitvaartzorg de Groot goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Uw wer

eld staat even stil, terwijl er van alles geregeld moet worden voor de uitvaart in Sliedrecht. De begrafenisondernemer van Uitvaartzorg de Groot begrijpt dat uw hoofd hier op dit moment misschien naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en gaan we samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden voor een uitvaart in de omgeving van Sliedrecht. Zoals het regelen van een uitvaartcentrum in de omgeving van Sliedrecht. Uitvaartzorg de Groot werkt zorgvuldig en met aandacht voor uw wensen. Wij zijn een kleinschalige onderneming die een uitvaart verzorgt in de regio Sliedrecht. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar. Met onze ruime ervaring weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan in deze moeilijke periode.

Een mooi en waardige begrafenis in Sliedrecht

Een van de eerste vragen die u vaak krijgt is of u wilt kiezen voor een begrafenis of een crematie in Sliedrecht. Voor beide opties heeft u verschillende mogelijkheden. Als u kies

t voor een begrafenis dan zullen wij ervoor zorgen wij dat wij deze zo organiseren als u voor ogen heeft. U heeft hier in verschillende mogelijkheden waar wij u graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek horen wij ook graag van u wat de wensen zijn rondom de begrafenis in Sliedrecht. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar heeft u ook de keuze voor een natuurbegraafplaats. Dit is een natuurgebied dat mag worden gebruik als begraafplaats. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Het idee van een natuurgraf is dat het graf opgaat in de natuurlijk omgeving. Ook kijken we samen met u naar het uitvaartcentrum in omgeving Sliedrecht. Het maakt ons niet uit waar u voor kiest, want uw wensen staan centraal.

De juiste locatie voor een respectvolle crematie in de omgeving van Sliedrecht

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard het ook mogelijk om te kiezen voor een crematie in Sliedrecht. Ook hiervoor gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn voor de crematie in de omgeving van Sliedrecht. Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een stille crematie. Dat houdt in dat u zelf een locatie kiest voor een mooi en waardig afscheid. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en hebben ervaring met verschillende mooie locaties. Zij helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie voor het afscheid van uw dierbare. Dit kan in een kerk zijn, in de natuur of misschien wel bij u thuis. Daarnaast mag u natuurlijk ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum vlakbij Sliedrecht. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een ander uitvaartcentrum. Ook hier kunnen wij een respectvol afscheid organiseren.

Ons uitvaartcentrum vlakbij Sliedrecht

Hetuitvaartcentrumvan Uitvaartzorg Bommelerwaard beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het verzorgen van de uitvaart in de omgeving van Sliedrecht. Wij hebben onze vestigingen ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren om het laatste afscheid te kunnen organiseren. In ons uitvaartcentrum bevindt zich een aula waar de plechtigheid gehouden kan worden. Ook beschikken we over een ruimte waar u na afloop nog even kan zitten met familie en vrienden. Op onze website vindt u de foto’svan ons uitvaartcentrum vlakbij Sliedrecht. Zo krijgt een vast een impressie van de sfeer. Daarnaast heeft onze uitvaartzorg verschillende vestigingen. Zo is het ook mogelijk om het afscheid van uw dierbare in een andere regio te organiseren. Hier beschikken wij ook over een mooi uitvaartcentrum buiten Sliedrecht.

Kom gerust bij ons langs!

U bent altijd van harte welkom in het uitvaartcentrum van Uitvaartzorg Bommelerwaard in de omgeving van Sliedrecht. Kom gerust eens langs om de sfeer zelf te ervaren. Laat het ons gerust weten wanneer u onze hulp nodig heeft bij een uitvaart in Sliedrecht of andere zaken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.