Uitvaartcentrum Woudrichem

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartcentrum Woudrichem

Prachtige uitvaart in uitvaartcentrum Woudrichem met Uitvaartzorg de Groot

Afscheid nemen kunt u maar één keer. Bij Uitvaartzorg de Groot bent u verzekerd van prachtige uitvaart en een waardig afscheid van uw geliefde dierbare. Wij zijn gevestigd in Gorinchem maar hebben meerdere uitvaartlocaties in Zuid-Holland en Noor-Brabant. Ook hebben wij een uitvaartcentrum in Woudrichem. Het is echter ook mogelijk om in een ander regio een uitvaart te organiseren. De wensen van u en uw nabestaanden staan bij ons centraal en wij zijn er van overtuigd dat persoonlijke aandacht voor nabestaanden de zorg kwalitatief verbeterd. Voor onze uitvaartverzorgers bent u altijd de prioriteit. Geduld, aandacht en persoonlijk contact zijn voor ons heel belangrijk.

U heeft gekozen om te vertrouwen in ons en het is onze taak om te laten zien dat wij dit vertrouwen nooit willen en mogen beschadigen. Het afscheid van uw geliefde moet voor u perfect en en zorgloze ervaring zijn. Onze uitvaartverzorgers zorgen er voor dat u het afscheid van uw dierbare op die manier ervaart.

Bij ons bent u prioriteit

U krijgt een persoonlijke uitvaartverzorger die uw aanspreekpunt is. Samen zorgen jullie ervoor dat uw laatste wensen correct vertaald worden naar de organisatie van uw uitvaart. Al de wensen worden in een gesprek rustig doorgenomen en uw uitvaartverzorger is van alle ontwikkelingen op de hoogte. Het is fijn om al uw wensen te vertellen aan een dierbare zodat hij/zij ook kan helpen met het organiseren van de uitvaart als u dit niet meer lukt. Bij het regelen van de uitvaart is veel mogelijk, ook als u een klein budget heeft. Samen met uw uitvaartverzorger worden de mogelijkheden en uw prioriteiten besproken zodat uw persoonlijke wensen vervult worden.

Als u nog vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen, wij staan 24/7 voor u klaar. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.