Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Angelle van Hemert

Mijn naam is Angelle van Hemert.
Ik ben sinds 2022 werkzaam in de uitvaartbranche.
Na 12 jaar als Activities Manager op de grootste cruiseschepen ter wereld gewerkt te hebben, was het tijd voor vaste grond onder de voeten. 
Ondanks dat de uitvaartbranche iets heel anders is, zijn er verrassend veel raakvlakken in de vaardigheden die nodig zijn.
Ik ben in een warm team terecht gekomen waar ik van alle collega’s op hun eigen manier iets kan leren en waar ik erg geniet van de werksfeer.
Vorig jaar ben ik begonnen bij De Groot Uitvaartzorg in Gorinchem, wat ook onderdeel is van Funus uitvaartzorg, en waar we als 1 team mee samenwerken.
Sinds dit jaar mag ik onze vestiging, Bommelerwaard uitvaartzorg in Zaltbommel leiden.
Mijn grootste passie in mijn werk is om ervoor te zorgen dat er een waardig en respectvol afscheid is van uw dierbare en dat de nabestaanden geheel ontzorgd worden.
Ik denk graag mee om ervoor te zorgen dat uw dierbare een uitvaart krijgen die bij ze past en op zijn eigen manier uniek is, zodat er met een fijn gevoel terug gedacht kan worden aan het afscheid.
Ik ben heel erg blij dat ik hier ben gaan werken en hoop nog veel mensen te mogen helpen in mijn toekomst.

Terug naar home
.