Versoepelingen uitvaartbranche vanaf 28 april a.s.

Vanaf 28 april mogen er 100 personen aanwezig zijn bij een uitvaart.
We zijn blij dat families een grotere kring van naasten mag uitnodigen en minder hoeft na te denken over wie er wel of niet bij mag/kan zijn.
Belangrijk hierbij te vermelden is dat de hoeveelheid genodigden afhankelijk is van de locatie waar de uitvaart zal plaatsvinden.
De aanwezigen dienen namelijk alsnog 1,5 meter afstand te kunnen houden.
In een grote kerk gaat dit uiteraard makkelijker dan in sommige aula’s van uitvaartcentra of crematoria.
Daardoor blijft het aantal personen wat in onze aula uitgenodigd kan worden 25.
Voor grotere groepen wijken wij uit naar omliggende faciliteiten.
Heeft u vragen over wat er momenteel wel of niet mogelijk is?
Wij staan u graag te woord en denken met u mee (0418-513047).

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.