Begrafenis regelen Gorinchem

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis regelen Gorinchem

Begrafenis regelen Gorinchem met Uitvaartzorg De Groot

Begrafenis regelen GorinchemHet regelen van een begrafenis kan veel van u vergen wanneer u net een dierbare verloren bent. Wij van Uitvaartzorg De Groot willen u hierin bijstaan. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij het regelen van een waardig en persoonlijk afscheid. Wij zijn een kleinschalige en huiselijke organisatie gevestigd in Gorinchem. Uitvaarten regelen we in de gehele omgeving, daarnaast bezitten we meerdere locaties verspreid door het hele land. U kunt dus ook kiezen voor een locatie buiten Gorinchem.

Uitvaartzorg De Groot biedt u verschillende mogelijkheden. Wij zullen deze rustig met u doornemen zodat u een keuze kunt maken. Onze uitvaartverzorgers zullen u zo goed mogelijk proberen te begeleiden. U bepaalt wanneer wij er zijn en hoeveel wij voor u regelen. We werken deskundig, met geduld en zijn zorgzaam. Daarnaast vinden wij bij Uitvaartzorg De Groot persoonlijke aandacht heel belangrijk en zullen wij nooit uw vertrouwen schaden.

Het hele proces staan wij voor u klaar

Op onze locaties beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft bij het regelen van een uitvaart. Zo is er een aula aanwezig en een ruimte waar u na afloopt rustig een drankje kunt drinken met familie en vrienden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een externe locatie. Ook hier kunnen wij u helpen met het zoeken naar de juiste locatie. Het is belangrijk dat de locatie voldoet aan uw wensen en dat het de sfeer heeft waar u naar op zoek bent.

Uitvaartzorg De Groot biedt u meerdere mogelijkheden, van vervoer tot nazorg. Wij begeleiden u ook na de uitvaart. We nemen ruim de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden in het hele proces. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten of als u vragen heeft. Ons team staat altijd klaar om u verder te helpen.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.