Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 48 recensies
Kinderuitvaart Rossum

Uitvaart Locaties

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt nabestaanden de keuze uit diverse geschikte uitvaartlocaties. De locatiekeuze is mede afhankelijk van het aantal te verwachten aanwezigen, gebruik van eventuele muziek- of beeldinstallaties en de weersomstandigheden. Wij houden er momenteel ook rekening mee dat elke locatie op zijn eigen manier maatregelen neemt omtrent het Coronavirus en de daar bijbehorende regels die geldend zijn vanuit de overheid.

Ons uitvaartcentrum met Aula

Allereerst bestaat de mogelijkheid om een uitvaart te laten plaatsvinden in de aula van ons uitvaartcentrum aan de Steenweg. Hier kan zowel een dienst als condoleance gehouden worden. Er kunnen in de aula maximaal 30-35 personen worden uitgenodigd.

Ons uitvaartcentrum, Rouwkamer en familiekamer

Naast het gebruik van de aula is er de mogelijkheid om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart gebruik te maken van de rouwkamer. Dit is een compleet ingerichte kamer waar de familie in alle rust bij elkaar kan zijn en hun dierbare staat opgebaard. Wanneer een nabestaande een rouwbezoek wil brengen in de rouwkamer, is het belangrijk om van te voren te bellen met het vaste nummer van onze onderneming. Eén van onze medewerkers zal dan aanwezig zijn om u te ontvangen.

Er is in ons uitvaartcentrum ook een familiekamer waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook deze kamer is volledig ingericht met een zithoek en er zijn zelfs faciliteiten in deze kamer om een kopje koffie of thee te gebruiken tijdens het bezoek. Van deze kamer ontvangen de nabestaanden een sleutel, zodat zij op elk willekeurig tijdstip bij hun dierbare kunnen zijn en op hun eigen manier afscheid kunnen nemen. In deze kamer mogen persoonlijke foto’s worden neergezet en bloemen geplaatst. Tot aan de dag van de uitvaart is deze kamer beschikbaar voor de nabestaanden.

Uitvaartlocaties elders

Naast ons uitvaartcentrum kan er een keuze worden gemaakt uit andere uitvaartlocaties in de gemeente Zaltbommel en Maasdriel. Ook in de plaatsen Gameren, Bruchem, Haaften, Rossum, Kerkdriel en Waardenburg hebben wij ervaring met het verzorgen van unieke uitvaarten.

Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een plechtigheid in een kerk? Wilt u een samenzijn in een crematorium? Het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf al een locatie op het oog heeft. Een uitvaart hoeft niet per se in een gebouw gehouden hoeft te worden. Er is ook gelegenheid om dit buiten te doen. Het jaargetijde, de weersomstandigheden en het aantal te verwachten genodigden spelen een rol bij het maken van uw keuze. Houdt hier rekening mee.

Wij hebben ervaring met diverse locaties en zijn bekend met de bijbehorende tarieven en mogelijkheden. Daarom kunnen wij u gericht adviseren bij het zoeken naar een locatie met de gewenste ambiance die past bij uw wensen.

Contact

Voor meer informatie over verschillende locaties kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan de pagina en op onze contactpagina. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen uw vraag zo snel en volledig mogelijk beantwoorden.