Ons Uitvaartcentrum

Bel ons en we helpen u meteen.

De regio Zaltbommel biedt u verschillende uitvaart locaties. De locatiekeuze is mede afhankelijk van het aantal te verwachten aanwezigen, gebruik van eventuele muziek- of beeldinstallaties en de weersomstandigheden. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard kunt u terecht met al uw vragen en wensen rondom de uitvaart. Ons uitvaartcentrum biedt de faciliteiten om de uitvaart in kleinschalige kring te houden. Hiernaast hebben onze uitvaartverzorgers de juiste contacten binnen de regio om u te helpen bij uw keuze elders.

De Aula

Allereerst bestaat de mogelijkheid bij Uitvaartzorg Bommelerwaard om een uitvaart te laten plaatsvinden in de aula van ons uitvaartcentrum aan de Steenweg. Hier kan zowel een dienst als condoleance gehouden worden. Er kunnen in de aula zo’n 30-35 personen worden uitgenodigd. Als u het kleinschalig wilt houden dan bieden wij daar zeker de mogelijkheid voor aan. Op het moment dat u toch opzoek wilt naar een andere locatie kunt u altijd bij onze uitvaartverzorgers terecht met uw vragen.

Rouwkamer en Familiekamer

Naast het gebruik van de aula is er in ons uitvaartcentrum de mogelijkheid om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart gebruik te maken van de rouwkamer. Dit is een compleet ingerichte kamer waar de familie in alle rust bij elkaar kan zijn en hun dierbare staat opgebaard. Wanneer een nabestaande een rouwbezoek wil brengen in de rouwkamer, is het belangrijk om van te voren te bellen met het vaste nummer van onze onderneming. Eén van onze medewerkers zal dan op het afgesproken moment aanwezig zijn om u te ontvangen.

Er is in ons uitvaartcentrum ook een familiekamer waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook deze kamer is volledig ingericht met een zithoek en er zijn zelfs faciliteiten in deze kamer om een kopje koffie of thee te gebruiken tijdens het bezoek. Van deze kamer ontvangen de nabestaanden een sleutel, zodat zij op elk willekeurig tijdstip bij hun dierbare kunnen zijn en op hun eigen manier afscheid kunnen nemen. In deze kamer mogen persoonlijke foto’s worden neergezet en bloemen geplaatst. Tot aan de dag van de uitvaart is deze kamer beschikbaar voor de nabestaanden.

Uitvaartlocaties elders

Naast ons uitvaartcentrum kan er een keuze worden gemaakt uit andere uitvaartlocaties in de gemeente Zaltbommel en Maasdriel. Ook in de plaatsen AalstAlemAmmerzodenBeesdBernBrakelBruchemDen BoschDelwijnenGamerenGeldermalsenHedelHoenzadrielHurwenenNieuwaalPoederoijenKerkdrielKerkwijkMaasdrielRossumTuilVelddriel en Zuilichem hebben wij ervaring met het verzorgen van unieke uitvaarten.

Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een plechtigheid in een kerk? Wilt u een samenzijn in een crematorium? Het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf al een locatie op het oog heeft. Een uitvaart hoeft niet per se in een gebouw gehouden hoeft te worden. Er is ook gelegenheid om dit buiten te doen. Het jaargetijde, de weersomstandigheden en het aantal te verwachten genodigden spelen een rol bij het maken van uw keuze. Houdt hier rekening mee.

Wij hebben ervaring met diverse locaties en zijn bekend met de bijbehorende tarieven en mogelijkheden. Daarom kunnen wij u gericht adviseren bij het zoeken naar een locatie met de gewenste ambiance die past bij uw wensen.

Contact

Voor meer informatie over verschillende locaties kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan de pagina en op onze contactpagina. Hier kunt u ook het contactformulier invullen. Wij zullen uw vraag zo snel en volledig mogelijk beantwoorden.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.