Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Hoenzadriel

Uitvaart Hoenzadriel laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard 

Uitvaartzorg BommelerwaardUitvaart Hoenzadriel ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Hoenzadriel. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich goed voorstellen dat het moeilijk is om allerlei zaken te moeten regelen wanneer uw dierbare net is overleden. Daarom ondersteunen wij u hier graag in. Onze onderneming is kleinschalig en bekend in de regio. U kunt bij ons aangeven waar u graag wilt dat wij helpen en wanneer u zelf iets wilt regelen. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen. 

Bij het organiseren van een uitvaart in Hoenzadriel heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u zelf de keuze maken voor een locatie. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u helpen bij het zoeken van een geschikte locatie voor de uitvaart in de omgeving van Hoenzadriel. U kunt ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum in de omgeving van Hoenzadriel. Uiteraard beschikken wij hier over alle faciliteiten die u nodig heeft bij het organiseren van een waardig afscheid. 

Uw laatste wens is bij ons in vertrouwde handen 

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u kunnen bijstaan bij het organiseren van een mooie uitvaart in Hoenzadriel. De kosten kunnen soms ook een belangrijke rol spelen. Daarom zijn wij er ook voor advies als het gaat om kosten en verzekeringen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen verzorgingsteam. Zij kunnen u helpen bij het verzorgen van uw dierbare en eventueel overbrengen naar de gekozen opbaarlocatie. Ook beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Ander rouwvervoer is natuurlijk ook mogelijk. 

Ook is het mogelijk om voor de begrafenis of crematie gebruik te maken van andere uitvaartlocaties in de gemeente Zaltbommel en Maasdriel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om het afscheid te organiseren is een kerk, maar dit kan natuurlijk ook buiten. Wij hebben ervaring met verschillende locaties en de tarieven. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. 

.