Uitvaart Hoenzadriel

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Hoenzadriel laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartzorg Bommelerwaard ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Hoenzadriel. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich goed voorstellen dat het moeilijk is om allerlei zaken te moeten regelen wanneer uw dierbare net is overleden. Daarom ondersteunen wij u hier graag in. Onze onderneming is kleinschalig en bekend in de regio. U kunt bij ons aangeven waar u graag wilt dat wij helpen en wanneer u zelf iets wilt regelen. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen.

Bij het organiseren van een uitvaart in Hoenzadriel heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u zelf de keuze maken voor een locatie. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u helpen bij het zoeken van een geschikte locatie voor de uitvaart in de omgeving van Hoenzadriel. U kunt ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum in de omgeving van Hoenzadriel. Uiteraard beschikken wij hier over alle faciliteiten die u nodig heeft bij het organiseren van een waardig afscheid.

Uw laatste wens is bij ons in vertrouwde handen

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u kunnen bijstaan bij het organiseren van een mooie uitvaart in Hoenzadriel. De kosten kunnen soms ook een belangrijke rol spelen. Daarom zijn wij er ook voor advies als het gaat om kosten en verzekeringen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen verzorgingsteam. Zij kunnen u helpen bij het verzorgen van uw dierbare en eventueel overbrengen naar de gekozen opbaarlocatie. Ook beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Ander rouwvervoer is natuurlijk ook mogelijk.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Lees meer en vul uw wilsbeschikking in

Het is mogelijk om voor de begrafenis of crematie gebruik te maken van andere uitvaartlocaties in de gemeente Zaltbommel en Maasdriel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om het afscheid te organiseren is een kerk, maar dit kan natuurlijk ook buiten. Wij hebben ervaring met verschillende locaties en de tarieven. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

   

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op