Uitvaart in Aalst

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Aalst door Bommelerwaard

Bent u op zoek naar professionele begeleiding bij het regelen van een uitvaart in Aalst en omgeving? Hier bij Uitvaartcentrum Bommelerwaard heten onze toegewijde medewerkers u hartelijk welkom in het hart van het uitvaartcentrum in Aalst, waar de echo van herinneringen verweven raakt in de structuur van ons leven. Het is een serieuze eer om u te leiden. We weten hoe moeilijk het kan zijn om door dit complexe proces te navigeren met de gratie en het begrip dat het verdient.

Uitvaartdiensten in Aalst

Het team van Bommelerwaard werkt vol inlevingsvermogen hard om een breed scala aan diensten te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van elk gezin. Met onze gecombineerde ervaring proberen we van het moeilijke proces van afscheid een plek van comfort en waardigheid te maken.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaartdienst uit Bommelerwaard is een symfonie die een perfecte combinatie van begrip en zorgzaamheid orkestreert. Het Bommelerwaardteam begeleidt u door dit doolhof van mogelijkheden, van de smaakvolle bloemstukken tot het hartverscheurende geluid van muzikale cadensen, en zorgt ervoor dat uw wensen op prachtige wijze tot uiting komen.

 2. Begrafenis

  De ceremoniële waardigheid van een begrafenis getuigt van een goed geleefd en geliefd leven. Uw zorgen in deze moeilijke tijden worden weggenomen wanneer u het team van Bommelerwaard de regelingen toevertrouwt, waaronder de zorgvuldige selectie van begraafplaatsen en de vlotte uitvoering van uitvaartstoeten.

 3. Crematie

  Uitvaartcentrum Bommelerwaard biedt een zorgvuldige voorbereiding en zorgzame begeleiding aan mensen die kiezen voor crematie als levensveranderende optie. Als gevoelige rentmeesters helpt het Bommelerwaard Team u bij het kiezen van urnen en het creëren van herdenkingsdiensten die de blijvende essentie van uw dierbare vastleggen.

Extra rituele diensten

Uitvaartcentrum Bommelerwaard overtreft de traditionele verwachtingen in haar toewijding om gezinnen een breed scala aan aanvullende diensten te bieden. Wij, Team Bommelerwaard, beloven elk detail van uw wensen te respecteren, te beginnen bij de keuze van de rouwkaarten en verder met doordachte beslissingen over rouwvoertuigen, muziekselecties, condoleancekaarten, bloemenhulde en multimediapresentaties tijdens de dienst.

 • Uitvaartkisten: Een collectie doodskisten die zijn gekozen als aanvulling op de ontwerpkeuzes van uw dierbare.
 • Rouwvervoer: Zorgvuldig geselecteerde reismiddelen voor een respectvolle overstap.
 • Uitvaartmuziek: Een ontroerende sfeer creëren met liedjes die de kenmerkende structuur van een goed geleefd leven eren.
 • Rouwdrukwerk: Uitvaart Programma’s en kaarten op maat om het levensverhaal van uw dierbare te vieren.
 • Rouwboeket: Bloesems die een prachtige symfonie van liefde en verdriet spelen.
 • Een foto of video die tijdens het evenement wordt gepresenteerd. Een suggestief grafisch eerbetoon dat speciale gebeurtenissen en herinneringen vastlegt.
 • Uitvaart livestreamen: geografische barrières overwinnen zodat dierbaren van over de hele wereld kunnen deelnemen aan het evenement.

Wat kost een uitvaart in Aalst?

Kosten uitvaart in Uitvaartzorg Bommelerwaard

Het antwoord op de schijnbaar eenvoudige vraag hoeveel een begrafenis zou kosten, kan ingewikkelder blijken te zijn dan verwacht. Sommige uitvaartondernemingen hebben hun dienstverlening in de uitvaartbranche beperkt tot vooraf bepaalde uitvaartarrangementen met vooraf bepaalde kosten. Het is echter van cruciaal belang om te onthouden dat deze bedrijfseigenaren vaak de fout kiezen voor ‘upselling’, in een poging deals te sluiten voor de duurste bundel. Jaren geleden hebben wij bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bewust besloten dit niet te doen. Ons uitgangspunt is het bieden van maatwerk zonder grenzen.

Om deze reden creëren wij consequent een budget op maat dat voldoet aan uw behoeften en de bestedingslimiet van het gezin. Onze deskundige uitvaartondernemers kunnen u professionele begeleiding bieden, waarbij rekening wordt gehouden met de budgettaire beperkingen van de familie en de uitvaart die de familie heeft gekozen. Onze praktijkkennis stelt ons in staat uw opties nauwkeurig in beeld te brengen, en we proberen aan te tonen dat uw opties vaak talrijker zijn dan u zich misschien had voorgesteld.

 • Wat de honoraria betreft, variëren de totale kosten van een crematie doorgaans van € 7.000 tot € 10.000.
 • Voor een begrafenis dient u € 3.000,- of meer extra te budgetteren, exclusief de kosten van het grafmonument en eventuele lokale belastingen.

Wij willen u duidelijk maken dat u vooraf een begroting krijgt van de uiteindelijke kosten. Geen schokken uiteindelijk!

Het is vaak waar dat crematies goedkoper zijn dan begrafenissen.

Voor kleinere gezelschappen van 15 tot 30 personen biedt Uitvaartzorg Bommelerwaard ook de mogelijkheid tot een ‘huiskamer uitvaart’. De uitvaart of stille crematie, waarbij het stoffelijk overschot in onze lijkwagen naar het Crematorium wordt gereden en gecremeerd zonder dat er familieleden aanwezig zijn, is niet inbegrepen in dit persoonlijke arrangement.

Bedenk dat uitvaartkosten altijd maatwerk zijn, en bij Uitvaartzorg Bommelerwaard werken we er hard aan om dit zorgvuldige evenwicht tussen uw keuzes en uw beschikbare middelen in stand te houden.

Onze toewijding

Wij begrijpen het inherente unieke karakter van elke uitvaart in de heilige ruimte van Uitvaartcentrum Bommelerwaard, waar het Bommelerwaard Team subtiele beleving combineert met een sympathieke houding. Het Bommelerwaard Team belooft de nodige tijd te besteden aan het in kaart brengen van uw doelstellingen en het geven van advies op maat, zodat de viering van uw dierbare met elegante eerbied verloopt.

Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een adviesgesprek. Te midden van de emotionele complexiteit van deze reis, staat het Bommelerwaard-team klaar om u te helpen in uw uur van nood.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op