Uitvaart in Aalst

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Aalst

Als een zorgzame metgezel op het pad van afscheid, verwelkomt Uitvaartzorg Bommelerwaard u in de warme omhelzing van Aalst, waar we samen de delicate reis van een uitvaart vormgeven. Ons toegewijde team, doordrenkt van begrip en professionaliteit, staat paraat om u te begeleiden door de nuances van het organiseren van een betekenisvolle uitvaart in Aalst.

Uitvaartdiensten in Aalst

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bieden we een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat elk afscheid een waardige herinnering wordt. Of het nu gaat om een uitvaart, begrafenis, of crematie, ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

 1. Uitvaarten

  Bij het organiseren van een uitvaart streven wij ernaar om elke wens en traditie te respecteren. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste uitvaartkist, het regelen van rouwvervoer, of het samenstellen van een passende muziekselectie, ons team staat voor u klaar.

 2. Begrafenis

  Voor degenen die de voorkeur geven aan een traditionele begrafenis, bieden wij begeleiding bij elke stap. Van het selecteren van een graf tot het kiezen van een gepaste grafsteen, wij zorgen ervoor dat elk detail met zorg wordt behandeld.

 3. Crematie

  Voor een respectvolle crematie ceremonie bieden wij uitgebreide diensten, inclusief de keuze van een urn en opties voor een herdenkingsdienst. Onze focus ligt op het creëren van een serene en respectvolle sfeer tijdens deze emotionele gelegenheid.

Extra Rituele Diensten

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat elk afscheid uniek is, en daarom bieden we een scala aan extra rituele diensten om de uitvaart persoonlijk en betekenisvol te maken. Deze diensten zijn ontworpen om tegemoet te komen aan diverse wensen en tradities, waardoor we een passende herdenkingsceremonie kunnen creëren.

 

 • Uitvaartkisten: Onze selectie van uitvaartkisten varieert in stijl en materiaal, zodat u een keuze kunt maken die aansluit bij de persoonlijkheid van de overledene. Van traditioneel tot eigentijds, we streven ernaar om een waardige rustplaats te bieden.
 • Rouwvervoer:  Het rouwvervoer is een belangrijk aspect van de uitvaartceremonie. Wij bieden verschillende mogelijkheden, variërend van stijlvolle rouwauto’s tot bijzondere alternatieven, zoals koetsen of het gebruik van persoonlijk vervoer.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te uiten en herinneringen op te roepen. Samen met u selecteren we passende muziek die het leven van uw dierbare weerspiegelt. Of het nu gaat om live muziek, favoriete nummers, of een speciale afspeellijst, wij zorgen voor een muzikale omlijsting die troost biedt.
 • Rouwdrukwerk:  Het creëren van rouwdrukwerk is een manier om de herinnering aan uw dierbare te delen. We bieden de mogelijkheid om gepersonaliseerde rouwkaarten, dankbetuigingen en herdenkingsprentjes te ontwerpen, waarbij we aandacht besteden aan details die de persoonlijkheid van de overledene weergeven.
 • Rouwboeket: Bloemen spelen een symbolische rol bij een uitvaart. Onze floristen helpen u bij het samenstellen van een rouwboeket dat de emoties en herinneringen van de overledene weergeeft. Van subtiele arrangementen tot kleurrijke bloemenpracht, we streven naar bloemstukken die troost en warmte brengen.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Een foto- of videopresentatie voegt een persoonlijk tintje toe aan de herdenkingsdienst. Wij assisteren bij het verzamelen van foto’s en het samenstellen van een montage die het leven en de bijzondere momenten van uw dierbare in beeld brengt.
 • Uitvaart livestreamen: In een tijd waarin fysieke aanwezigheid niet altijd mogelijk is, bieden we de mogelijkheid tot uitvaart livestreaming. Hierdoor kunnen vrienden en familie die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch deelnemen aan de herdenkingsdienst.

Wat Kost een Uitvaart in Aalst?

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn bij het plannen van een uitvaart. De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, en we willen u graag inzicht geven in wat u kunt verwachten.

begrafeniskosten

Verschillende elementen spelen een rol bij het bepalen van de kosten van een uitvaart. Ons doel is om samen met u een persoonlijke en betaalbare uitvaart te creëren. Enkele factoren die de kosten beïnvloeden, zijn onder andere:.

 • Locatie: De keuze van de locatie voor de ceremonie en eventuele bijeenkomsten kan de kosten beïnvloeden.
 • Type Dienst: Of u nu kiest voor een uitvaart, begrafenis of crematie, elk type dienst heeft zijn eigen kostenstructuur.
 • Aanvullende Functies: Bloemstukken, catering, rouwboeketten en andere extra’s kunnen bijdragen aan de totale kosten.

Hier is een overzicht van de geschatte kosten voor specifieke diensten:

Uitvaarten

De kosten van een uitvaart variëren op basis van uw specifieke wensen. Voor een gedetailleerde prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Begrafenis

Een begrafenis kost over het algemeen ongeveer €3.000 meer dan een crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze nuances in de kosten.

Crematie

De kosten van een crematie variëren meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.

Individuele Benadering en Zorg

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard staan we bekend om onze aandacht, ervaring en individuele benadering. We begrijpen dat elk afscheid uniek is, en we zijn er om u te begeleiden met zorg en begrip. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk consult of om uw wensen met ons te bespreken.

Laat ons, het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard, u helpen bij het organiseren van een respectvolle en liefdevolle uitvaart in het prachtige district Aalst.

 

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.