Crematie Aalst

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie Aalst laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het organiseren van een crematie in Aalst? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het organiseren van een persoonlijk en passend afscheid. Wij kunnen ons voorstellen dat het nu moeilijk is om allerlei beslissingen te nemen. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen. Onze medewerkers zijn zorgvuldig en hebben aandacht voor uw wensen.

Sinds 2006 verzorgen wij al uitvaarten in de gehele Bommelerwaard en in de gemeente Maasdriel. Voor het organiseren van een uitvaart bieden wij u verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Hierin horen wij ook graag van u wat uw wensen en die van uw dierbare zijn. Uitvaartzorg Bommelerwaard is kleinschalig en wij bieden u betrokken en persoonlijk uitvaartverzorgers. Het belangrijkste voor ons is dat u waardig afscheid kunt nemen.

Organiseer een stille crematie op een passende locatie

Bij het organiseren van een crematie in Aalst heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de crematie in Aalst in het crematorium te organiseren. U kunt er ook voor kiezen om een stille crematie in Aalst te organiseren. Dit betekent dat u zelf een locatie kiest waar u het afscheid wilt organiseren. Dat kan van alles zijn. Denk aan een mooie plek in de natuur, of op een binnenlocatie in de buurt. Het kan natuurlijk ook bij u thuis als u dat prettig vindt.

Onze medewerkers zijn bekend in de regio en kunnen u helpen bij het zoeken naar een geschikte locatie die de juiste sfeer heeft. Daarnaast beschikken wij over ons eigen deskundige verzorgingsteam. Zij kunnen u helpen bij het verzorgen van uw dierbare. Natuurlijk mag u dit ook zelf doen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op