Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Aalst

Crematie Aalst laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard 

Crematie AalstBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het organiseren van een crematie in Aalst? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het organiseren van een persoonlijk en passend afscheid. Wij kunnen ons voorstellen dat het nu moeilijk is om allerlei beslissingen te nemen. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen. Onze medewerkers zijn zorgvuldig en hebben aandacht voor uw wensen. 

Sinds 2006 verzorgen wij al uitvaarten in de gehele Bommelerwaard en in de gemeente Maasdriel. Voor het organiseren van een uitvaart bieden wij u verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Hierin horen wij ook graag van u wat uw wensen en die van uw dierbare zijn. Uitvaartzorg Bommelerwaard is kleinschalig en wij bieden u betrokken en persoonlijk uitvaartverzorgers. Het belangrijkste voor ons is dat u waardig afscheid kunt nemen. 

Organiseer een stille crematie op een passende locatie 

Bij het organiseren van een crematie in Aalst heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de crematie in Aalst in het crematorium te organiseren. U kunt er ook voor kiezen om een stille crematie in Aalst te organiseren. Dit betekent dat u zelf een locatie kiest waar u het afscheid wilt organiseren. Dat kan van alles zijn. Denk aan een mooie plek in de natuur, of op een binnenlocatie in de buurt. Het kan natuurlijk ook bij u thuis als u dat prettig vindt. 

Onze medewerkers zijn bekend in de regio en kunnen u helpen bij het zoeken naar een geschikte locatie die de juiste sfeer heeft. Daarnaast beschikken wij over ons eigen deskundige verzorgingsteam. Zij kunnen u helpen bij het verzorgen van uw dierbare. Natuurlijk mag u dit ook zelf doen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. 

.