Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Rossum

Uitvaart Rossum organiseren met Uitvaartzorg Bommelerwaard 

Uitvaart RossumBij het regelen van een uitvaart in Rossum kan best veel op u afkomen. Helemaal omdat u net een dierbare verloren bent. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen dat u in een moeilijke en emotionele periode belandt bent. Daarom willen wij u graag helpen bij het organiseren van de uitvaart in Aalst. Hiervoor bieden wij u vele mogelijkheden, zodat wij altijd kunnen voldoen aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. 

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de gehele Bommelerwaard. Daarnaast organiseren wij ook uitvaarten in de gemeente Maasdriel. Natuurlijk wilt u een uitvaart in Rossum organiseren die past bij uw dierbare. Hier gaan wij samen voor zorgen. Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u volledige ontzorging. Daarom hebben wij ook ons eigen verzorgingsteam en rouwvervoer. Onze verzorgers kunnen u helpen bij het verzorgen en opbaren van uw dierbare, ook kunnen wij uw dierbare vervoeren. Wij kunnen ook een kinderuitvaart verzorgen.

Afscheid nemen op een mooie locatie 

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende mogelijkheden om de uitvaart in Rossum in te vullen. Zo kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. In ons eigen uitvaart locatie bevinden zich een aula, rouwkamer en familiekamer. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid op een andere locatie te organiseren. In de omgeving van de Bommelerwaard zijn vele mooie locaties die hier geschikt voor zijn. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste locatie. 

Als uitvaartorganisatie vinden wij het belangrijk om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Zo is het voor iedereen mogelijk om de uitvaart in Rossum te volgen, ook wanneer iemand niet fysiek aanwezig kan zijn. Daarnaast staan wij ook na de uitvaart voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een crematie in Rossum, of een begrafenis in Rossum? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor het melden van een overlijden kunt u ons 24/7 bellen. Wij helpen u graag verder. 

.