Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Rossum

De crematie van uw geliefde in Rossum bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Voor de crematie van uw geliefde in Rossum kunt u terecht bij Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wij zijn gevestigd in Zaltbommel, in het noordwesten van de Bommelerwaard. Als uw dierbare is overleden staat de wereld even stil. Ieder mens is uniek, maar ook ieder mens komt te overlijden. Als dit gebeurd moet er heel veel geregeld worden. Moet er een begrafenis of een crematie komen? Wat moet het allemaal kosten? Laat ons, Uitvaartzorg Bommelerwaard u hier bij helpen, en u helemaal ontzorgen. Bij ons staan de overledene en de nabestaanden natuurlijk centraal. Uw wensen zijn voor ons heel erg belangrijk, zonder uw wensen wordt de uitvaart namelijk niet zoals u wilt en niet persoonlijk passend. Als u ervoor kiest om zelf bepaalde dingen te regelen dan respecteren wij dat, maar als u helemaal ontzorgd wilt worden dan regelen wij alles wat nodig is voor de uitvaart en na de uitvaart.

Crematie Rossum

De crematie van uw geliefde in Rossum moet naar uw wensen verlopen

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard staan uw wensen centraal, op deze manier zal de uitvaart in uw ogen perfect zijn. Het moet natuurlijk een mooi en waardig afscheid zijn zodat u de dag herinnerd als een mooie herinnering. U kunt met elk budget bij ons terecht. Een uitvaart hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Wij begrijpen het helemaal als u een kleiner budget heeft voor de uitvaart. Samen met uw uitvaartverzorger haalt u het beste uit uw budget. Uw ideeën en prioriteiten zijn worden naar boven gehaald doormiddel van een gesprek. Op deze manier wordt de uitvaart passend en persoonlijk.

Als u vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn over de uitvaart in Rossum, dan kunt u een kijkje nemen op onze website, hier staat veel informatie op dus uw vraag kan daar misschien beantwoord worden. Als dit niet zo is dan kunt u altijd contact met ons opnemen, altijd betekend 24/7. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen. Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina!

.