Uitvaart Rijswijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Rijswijk laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelewaard

RijswijkUitvaartzorg Bommelewaard ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Rijswijk. Wij zijn gevestigd in Gorinchem en kunnen uw uitvaart regelen in Rijswijk. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op onze diensten buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Als uitvaartverzorgers helpen wij u graag bij het regelen van belangrijke zaken rondom de uitvaart in Rijswijk.

Voor het organiseren van het afscheid kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Gorinchem. Hier beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te organiseren. We hebben ons uitvaartcentrum ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren voor het laatste afscheid. Ook is het mogelijk om samen met ons de uitvaart op een andere locatie in de omgeving van Rijswijk de organiseren. Hierbij mag u ook gebruik maken van onze andere vestigingen.

Uitvaartzorg in omgeving Rijswijk

Uitvaartzorg Bommelewaard in Gorinchem biedt professionele uitvaartzorg nabij Rijswijk. Waarbij wij ons volledig inzetten om nabestaanden te ondersteunen tijdens een moeilijke periode. Met onze jarenlange ervaring en empathische benadering zorgen wij voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart, waarbij de wensen van de overledene en nabestaanden centraal staan. Uitvaartzorg De Groot staat klaar om alle aspecten van de uitvaart te regelen, van de verzorging van de overledene tot het organiseren van een passende herdenkingsceremonie. Dankzij onze betrokkenheid en professionele begeleiding bieden wij nabestaanden de steun die ze nodig hebben tijdens deze emotionele tijd.

Crematie verzorgen in Rijswijk

ontmoetingsruimteBij Uitvaartzorg Bommelewaard kunt u ook terecht voor het regelen van een crematie in Rijswijk. We begrijpen dat de keuze voor een crematie een persoonlijke en weloverwogen beslissing is. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het organiseren van een crematie in Rijswijk. Of u nu kiest voor een afscheidsceremonie in ons uitvaartcentrum in Gorinchem of op een andere locatie in de omgeving van Rijswijk, wij zorgen ervoor dat het afscheid op een respectvolle en waardige manier plaatsvindt. U kunt vertrouwen op onze betrokkenheid en professionaliteit tijdens deze emotionele periode. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken.

U staat centraal in onze dienstverlening

Het is natuurlijk belangrijk dat de locatie van het afscheid passend is. Deze locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Als uitvaartzorg zijn wij bekend met mogelijke locaties in de regio. Het is ook mogelijk om de uitvaart te organiseren buiten Rijswijk. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte locatie met de juiste sfeer. Vraag ons dus gerust om advies.

Bij onze ervaren uitvaartverzorgers bent u altijd de prioriteit. Persoonlijk contact, geduld en aandacht zijn voor ons belangrijke waarden. Wij geloven door de nabestaanden centraal te stellen in onze dienstverlening, de zorg in kwaliteit toeneemt. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw wensen door.

Klik hier voor meer informatie over begrafenissen in Rijswijk

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat het afscheid er zo uitziet als u voor ogen heeft.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.