Uitvaart Werkendam

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Werkendam laat u regelen door Uitvaartzorg Bommelewaard

Er is niets belangrijker dan het nemen van een waardig afscheid van uw overleden dierbare. Het overlijden van een dierbare isWerkendam namelijk een belangrijk hoofdstuk in uw leven wat afgesloten wordt. Wij van Uitvaartzorg De Groot helpen u enorm graag verder met het zorgen voor een mooi en gepast eind aan dit hoofdstuk. Met onze jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging en veel kennis van de mogelijkheden in onze werkgebied weet u zeker dat wij een waardige uitvaart kunnen verzorgen in Werkendam.

Zo zijn wij actief in Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Bij Uitvaartzorg De Groot kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding bij de uitvaart. Wij weten hoe hectisch en emotioneel deze periode voor u is. Daarom zorgen wij ervoor dat u de tijd en ruimte heeft om te rouwen, door u volledig te ontzorgen. Alles omtrent de uitvaart wordt voor u geregeld. Dan hoeft u hier zich geen zorgen om te maken. Wilt u meer weten over een uitvaart in Werkendam of omgeving, lees dan verder.

Een prachtige afscheid in Werkendam laat u over aan het team van Uitvaartzorg Bommelewaard

U heeft bij Uitvaartzorg Bommelewaard  een breed aantal mogelijkheden bij de uitvaart in Werkendam. Wij verzorgen namelijk veel diensten vanuit onze eigen uitvaartonderneming. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies. In de omgeving van Werkendam zijn meerdere begraafplaatsen en andere locaties waar een waardige uitvaart verzorgd kan worden.

Ook hebben wij verschillende uitvaartcentrums die beschikbaar zijn in de omgeving van Werkendam. In onze uitvaartcentrums kunt u op een rustige manier afscheid nemen van uw dierbare. De uitvaartcentrums beschikken over alle middelen die benodigd zijn voor een uniek en compleet afscheid.

Onze uitvaartlocaties zijn zeer geschikt voor het nemen van een gepast afscheid in rust. Bij de uitvaart van uw dierbare heeft u veel mogelijkheden. Zo kunt u onder andere de decoratie, het rouwvervoer, de uitvaartkist en nog veel meer zelf uitkiezen. En als u zelf een onderdeel van de uitvaart wilt verzorgen, dan is dit altijd mogelijk. Wij helpen u hier graag bij, wanneer u dit wenst.

U kunt dus zowel een begrafenis als een crematie in Werkendam laten verzorgen. Wilt u ons contacteren over de mogelijkheden? Wij zijn 24/7, dag en nacht aanwezig. Dus heeft u vragen of onduidelijkheden die u wakker houden, dan horen wij dat graag. Raadpleeg onze contact pagina of onze Facebook pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op