Uitvaart Werkendam

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Werkendam laat u regelen door Uitvaartzorg Bommelewaard

Er is niets belangrijker dan het nemen van een waardig afscheid van uw overleden dierbare. Het overlijden van een dierbare isWerkendam namelijk een belangrijk hoofdstuk in uw leven wat afgesloten wordt. Wij van Uitvaartzorg Bommelewaard helpen u enorm graag verder met het zorgen voor een mooi en gepast eind aan dit hoofdstuk. Met onze jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging en veel kennis van de mogelijkheden in onze werkgebied weet u zeker dat wij een waardige uitvaart kunnen verzorgen in Werkendam.

Zo zijn wij actief in Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Bij Uitvaartzorg Bommelewaard kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding bij de uitvaart. Wij weten hoe hectisch en emotioneel deze periode voor u is. Daarom zorgen wij ervoor dat u de tijd en ruimte heeft om te rouwen, door u volledig te ontzorgen. Alles omtrent de uitvaart wordt voor u geregeld. Dan hoeft u hier zich geen zorgen om te maken. Wilt u meer weten over een uitvaart in Werkendam of omgeving, lees dan verder.

Een prachtige afscheid in Werkendam laat u over aan het team van Uitvaartzorg Bommelewaard

U heeft bij Uitvaartzorg Bommelewaard  een breed aantal mogelijkheden bij de uitvaart in Werkendam. Wij verzorgen namelijk veel diensten vanuit onze eigen uitvaartonderneming. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies. In de omgeving van Werkendam zijn meerdere begraafplaatsen en andere locaties waar een waardige uitvaart verzorgd kan worden.

Ook hebben wij verschillende uitvaartcentrums die beschikbaar zijn in de omgeving van Werkendam. In onze uitvaartcentrums kunt u op een rustige manier afscheid nemen van uw dierbare. De uitvaartcentrums beschikken over alle middelen die benodigd zijn voor een uniek en compleet afscheid.

Onze uitvaartlocaties zijn zeer geschikt voor het nemen van een gepast afscheid in rust. Bij de uitvaart van uw dierbare heeft u veel mogelijkheden. Zo kunt u onder andere de decoratie, het rouwvervoer, de uitvaartkist en nog veel meer zelf uitkiezen. En als u zelf een onderdeel van de uitvaart wilt verzorgen, dan is dit altijd mogelijk. Wij helpen u hier graag bij, wanneer u dit wenst.

U kunt dus zowel een begrafenis als een crematie in Werkendam laten verzorgen. Wilt u ons contacteren over de mogelijkheden? Wij zijn 24/7, dag en nacht aanwezig. Dus heeft u vragen of onduidelijkheden die u wakker houden, dan horen wij dat graag. Raadpleeg onze contact pagina of onze Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.