Uitvaart Bruchem

Bel ons en we helpen u meteen.

Voor een prachtige uitvaart verzorgd in Bruchem helpen wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard u enorm graag verder. Het is namelijk onze prioriteit om een mooi en persoonlijk afscheid te nemen van uw dierbare, op de manier hoe de overledene of de nabestaanden het voor ogen hadden. Hierbij is het vervullen van uw laatste wens(en) onze prioriteit. Wij zullen u helpen met alles wat er geregeld moet worden vanaf het overlijden tot zelfs na de uitvaart. Zo hopen wij u van alle zorg te ontnemen tijdens een zware en emotionele periode. De periode voor en na een uitvaart is namelijk heel moeilijk, emotioneel en tijdrovend. Wij verzorgen zowel een begrafenis in Bruchem als een crematie in Bruchem. Wilt u de uitvaart van uw dierbare laten verzorgen door de uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard? Bekijk dan eens onze website voor meer informatie. Bovenaan de pagina kunt u met de navigatiebalk alle informatie vinden die u nodig heeft.

Een prachtige uitvaart in Bruchem door Uitvaartondernemer Bommelerwaard

Wij zullen namelijk samen aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een prachtige uitvaart verzorgen. Het is altijd mogelijk om uw eigen ideeën aan ons te geven en uw eigen inbreng te geven aan de uitvaart. Zo kunt u bij ons de uitvaart locatie zelf kiezen. Dit maakt het alleen maar persoonlijker en nog mooier. Wij geloven erin dat een uitvaart verzorgd kan worden voor elk budget. Bekijk daarom deze pagina om te kijken wat de kosten zijn en kunnen worden van een uitvaart. Bent u verder geïnteresseerd naar wat de mogelijkheden zijn bij een uitvaart verzorgd door uitvaartondernemer Bommelerwaard? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie. Heeft u verder nog onduidelijkheden, dan horen wij die graag. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contact pagina en de gegevens onderaan de website. Ook op onze Facebook kunt u ons contacteren en meer informatie vinden over een uitvaart in Bruchem. Wij helpen u enorm graag verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op