Uitvaart Gameren

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Gameren laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bij het regelen van een uitvaart in Gameren kan best veel op u afkomen. Helemaal omdat u net een dierbare verloren bent. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard begrijpen dat u in een moeilijk en emotionele periode belandt bent. Daarom willen wij u graag helpen bij het organiseren van de uitvaart in Gameren. Hiervoor bieden wij u vele mogelijkheden, zodat wij altijd kunnen voldoen aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Een passend en persoonlijk afscheid

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een kleinschalige onderneming die uitvaart verzorgt in de gehele Bommelerwaard. Daarnaast organiseren wij ook uitvaarten in de gemeente Maasdriel. Natuurlijk wilt u een uitvaart in de omgeving van Gameren organiseren die past bij uw dierbare. Hier gaan wij samen voor zorgen. Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u een volledige ontzorging. Daarom hebben wij ook ons eigen verzorgingsteam en rouwvervoer. Onze verzorgers kunnen u helpen bij het verzorgen en opbaren van uw dierbare, ook kunnen wij uw dierbare vervoeren. Andere wensen zijn uiteraard ook mogelijk.

Ons uitvaartcentrum in de omgeving van Gameren

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende mogelijkheden om de uitvaart in Gameren in te vullen. Zo kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum vlakbij Gameren. In onze uitvaartlocatie bevinden zich een aula, rouwkamer en familiekamer. Alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid op een andere locatie te organiseren. In de omgeving van de Bommelerwaard zijn vele mooie locaties die hier geschikt voor zijn. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste locatie. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een begrafenis in Gameren te laten verzorgen.

Ook na de uitvaart staat Uitvaartzorg Bommelerwaard in Gameren voor u klaar

Als uitvaartorganisatie vinden wij het belangrijk om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Zo is het voor iedereen mogelijk om de uitvaart in Gameren te volgen, ook wanneer iemand niet fysiek aanwezig kan zijn. Daarnaast staan wij ook na de uitvaart voor u klaar. Na de uitvaart komt er een periode van rust en gemis. Heeft u behoefte aan een goed gesprek of moeten er nog bepaalde zaken geregeld worden? Dan kunt u terecht bij Uitvaartzorg Bommelerwaard.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Kom gerust eens bij ons langs

U bent altijd van harte welkom in ons uitvaartcentrum vlakbij Gameren. Kom gerust eens langs zodat u de sfeer zelf kunt ervaren. U kunt ook de foto’sop onze website bekijken. Laat het ons gerust weten wanneer u hulp nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.