Uitvaartlocatie Delwijnen

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartlocatie Delwijnen van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een uitvaartorganisatie waarbij de nummer een prioriteit is om een uitvaart te regelen hoe de overledene en / of de nabestaanden het voor hun ogen hadden. Niets is namelijk belangrijker dan een afscheid waar u later met een warm gevoel aan terug kunt denken. Daarbij is het bij onze uitvaartzorg mogelijk om ook zelf onderdelen te regelen voor bij de uitvaart. Wij gaan samen met u te werk en we gaan aan de slag aan de hand van uw eigen budget en uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen locatie kiezen voor de uitvaart. Bent u geïnteresseerd in een uitvaart verzorgd door Uitvaartzorg Bommeleerwaard? Voor een prachtige uitvaart met als uitvaartlocatie Delwijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk eens onze home pagina en lees meer informatie over onze uitvaartzorg. Ook hieronder kunt u verder lezen.

Een prachtige afscheid met uitvaartlocatie Delwijnen of omgeving, het is allemaal mogelijk bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

U heeft oneindig mogelijkheden wanneer u een uitvaart door ons laat verzorgen. U mag namelijk voor alles uw eigen invulling geven om de uitvaart zo mooi mogelijk te laten worden. De uitvaart moet immers het leven van de overledene reflecteren. U heeft natuurlijk ook een keuze uit de verschillende uitvaart locaties die er zijn. Dit kan vrijwel alles zijn wat u maar wilt, afhankelijk van de te verwachten aanwezigen en het eventuele gebruik van muziek- of beeld installaties. Wij hebben zelf ook onze eigen uitvaartcentrum met aula waar u de uitvaart kunt laten verzorgen. Heeft u verder nog vragen of iets anders, dan horen wij dat graag van u. U vindt alle informatie over de keuzes van uitvaartlocaties hier. Verder vindt u onze contact gegevens op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.