Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Klijmij- en van Bruchem Uitvaartzorg zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Uitvaartzorg Bommelerwaard!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9 op basis van 35 recensies

Condoleances

Welkom op ons condoleanceregister. Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft een eigen condoleanceregister. Laat eenvoudig een herinnering achter op het register van uw dierbare, wij maken hier vervolgens een herinneringsboekje van.

Ellie van den Berg-Hommerson

12 april 1950 - 24 september 2021

Rots in de branding, trotse oma, muziekliefhebber, harde werker, zorgzaam, gastvrij, bourgondiër, lieve echtgenote en mama. Liefde, dankbaarheid en respect is wat wij voelen. […]

Condoleren  

Bert van den Berg

29 december 1946 - 7 juni 2021

“Bommel wordt wat stiller!   Feestnummer, trouwe echtgenoot, muziekliefhebber, sigaren, sportvisser, topvader, Suriname, verenigingsman, grapjas, Ajax, hondenman, liefdevolle opa, beste broer, winkelier, maar vooral […]

Condoleren  

Vader, opa en schoonvader R van A

6 september 1939 - 29 september 2020

Toch nog onverwacht maar na een mooi leven is onze allerliefste vader, schoonvader en opa overleden.

Condoleren