Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartcentrum Den Bosch

Afscheid nemen op een mooie locatie

Uitvaartcentrum Den BoschWij van Uitvaartzorg Bommelerwaard bieden u ons uitvaartcentrum als locatie voor uw uitvaart nabij Den Bosch. In het uitvaartcentrum bevindt zich een aula, rouwkamer en familiekamer. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid op een andere locatie te organiseren. In de omgeving van de Bommelerwaard zijn vele mooie locaties die hier geschikt voor zijn. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste locatie.

Als uitvaartorganisatie vinden wij het belangrijk om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen vanuit bijvoorbeeld ons uitvaartcentrum naar uw geliefden in Den Bosch. Zo is het voor iedereen mogelijk om de uitvaart te volgen, ook wanneer iemand niet fysiek aanwezig kan zijn. Daarnaast staan wij ook na de uitvaart voor u klaar.

Maak uw wensen kenbaar

Wilt u uw wens vastleggen om een uitvaart te hebben in Den Bosch? Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard kunnen we u helpen bij het invullen van uw uitvaartwensen. Met onze wilsbeschikking kunt u precies aangeven hoe u uw laatste afscheid wilt vormgeven. We bespreken alle details persoonlijk met u, zoals de locatie, muziek, bloemen en eventuele speciale rituelen. Deze zorgvuldige planning geeft u en uw nabestaanden gemoedsrust. Het verlicht de last voor uw dierbaren tijdens een emotionele periode. Met onze wilsbeschikking wordt uw uitvaart in Den Bosch een waardige en persoonlijke herdenking. Laat ons u helpen bij het invullen van uw wensen.

Klik hier voor meer informatie en het invullen van de wilsbeschikking.

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem contact op met één van onze uitvaartverzorgers om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

.