Crematie Dordrecht

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie in Dordrecht door Uitvaartzorg Bommelewaard

Het is van enorm belang om een goed verzorgde crematie te laten regelen in Dordrecht voor uw overleden dierbare. Een mooie uitvaart helpt nabestaanden namelijk bij het rouwproces. Want niets is belangrijker dan het nemen van een goed afscheid van uw dierbare. Wanneer u ons de uitvaart voor u laat verzorgen, helpen wij u hier enorm graag mee. Want wij van Uitvaartzorg De Groot hebben als prioriteit om een uitvaart te verzorgen waarbij de wensen van de overleden dierbare en van de nabestaanden centraal staan. Een persoonlijk afscheid, die het leven van de dierbare reflecteert. Hierbij zullen wij u volledig ontzorgen en alles regelen wat er maar te regelen valt. Dan heeft u de tijd en de ruimte om te rouwen, nu dit nodig is tijdens een emotionele en zware periode. Wilt u een crematie in Dordrecht laten regelen door Uitvaartzorg Bommelewaard neem dan contact met ons op.

Laat Uitvaartzorg Bommelewaard een prachtige uitvaart verzorgen en de crematie in Dordrecht regelen

Wij zullen naar al uw wensen luisteren en binnen de mogelijkheden kijken wat er gedaan kan worden. Want er is meer mogelijk bij een uitvaart dan u denkt. U kunt namelijk zelf de uitvaartlocatie bepalen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een locatie waar uw overleden dierbare fijne herinneringen heeft gehad. Zo wordt de uitvaart nog persoonlijker en nog mooier. Ook hebben wij zelf onze uitvaart locaties die wij voor u ter beschikking stellen. U kunt alles over de uitvaart van een locatie en meer mogelijkheden erbij vinden door hier te klikken. Bent u benieuwd naar de kosten die komen kijken bij een crematie? Dit kan van veel afhangen. Daarvoor raadpleegt u deze pagina. Als uw dierbare recentelijk overleden is, moet u ons contacteren om de verzorging van het lichaam te laten doen. Dat doet u op de contact pagina of op onze Facebook pagina. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op