Crematie Dordrecht

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie in Dordrecht door Uitvaartzorg Bommelewaard

Het is van enorm belang om een goed verzorgde crematie te laten regelen in Dordrecht voor uw overleden dierbare. Een mooie uitvaart helpt nabestaanden namelijk bij het rouwproces. Want niets is belangrijker dan het nemen van een goed afscheid van uw dierbare. Wanneer u ons de uitvaart voor u laat verzorgen, helpen wij u hier enorm graag mee. Want wij van Uitvaartzorg De Groot hebben als prioriteit om een uitvaart te verzorgen waarbij de wensen van de overleden dierbare en van de nabestaanden centraal staan. Een persoonlijk afscheid, die het leven van de dierbare reflecteert. Hierbij zullen wij u volledig ontzorgen en alles regelen wat er maar te regelen valt. Dan heeft u de tijd en de ruimte om te rouwen, nu dit nodig is tijdens een emotionele en zware periode. Wilt u een crematie in Dordrecht laten regelen door Uitvaartzorg Bommelewaard neem dan contact met ons op.

Laat Uitvaartzorg Bommelewaard een prachtige uitvaart verzorgen en de crematie in Dordrecht regelen

Wij zullen naar al uw wensen luisteren en binnen de mogelijkheden kijken wat er gedaan kan worden. Want er is meer mogelijk bij een uitvaart dan u denkt. U kunt namelijk zelf de uitvaartlocatie bepalen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een locatie waar uw overleden dierbare fijne herinneringen heeft gehad. Zo wordt de uitvaart nog persoonlijker en nog mooier. Ook hebben wij zelf onze uitvaart locaties die wij voor u ter beschikking stellen. U kunt alles over de uitvaart van een locatie en meer mogelijkheden erbij vinden door hier te klikken. Bent u benieuwd naar de kosten die komen kijken bij een crematie? Dit kan van veel afhangen. Daarvoor raadpleegt u deze pagina. Als uw dierbare recentelijk overleden is, moet u ons contacteren om de verzorging van het lichaam te laten doen. Dat doet u op de contact pagina of op onze Facebook pagina. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.