Uitvaart Hardinxveld

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Hardinxveld regelen met Uitvaartzorg Bommelerwaard

Met meer dan 25 jaar weten de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard hoe ze u bij moeten staan in een moeilijke periode. Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Wij willen u helpen bij het regelen van de uitvaart in Hardinxveld en omgeving. Gevestigd in Gorinchemregelen we uitvaarten in de gehele omgeving. Ook beschikken we over locaties verspreid door heel Nederland. Dat houdt in dat u niet per se hoeft te kiezen voor en locatie in de buurt van uw woonplaats. Natuurlijk kunt u ook kiezen om afscheid te nemen op een externe locatie.

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Onze uitvaartverzorgers zijn persoonlijk en betrokken. Wij geloven dat persoonlijke aandacht het verschil maakt. We hebben aandacht en nemen de tijd voor uw wensen. Ook kunnen we u informeren en adviseren over kosten en verzekeringen. Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende mogelijkheden aan bij een uitvaart in Hardinxveld. Deze zullen we rustig met u doornemen.

Wij staan voor u klaar

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn alle opties open voor een uitvaart in de omgeving van Hardinxveld. Dit betekent dat we u kunnen helpen met het plannen van een uitgebreid afscheid tot een kleine plechtigheid. Alles is afhankelijk van uw wensen, deze zijn voor ons het belangrijkste. We beschikken ook over ons eigen rouwvervoer. Wij kunnen dus de overledene vervoeren, maar ook verzorgen. U kunt er zelf voor kiezen waar u de overledene wilt verzorgen, dat kan bij ons op locatie of bij u thuis. Misschien wilt u zelf de overledene verzorgen, eventueel onder onze begeleiding of advies.

Bij ons kunt u ook gebruik maken van nazorg. Vaak blijkt dat de verwerking pas echt na de crematie of begrafenis begint. Daarom willen we er dan ook voor u zijn. Wij kunnen u helpen bij het regelen van allerlei zaken die u tegen komt na de uitvaart. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over een begrafenis of crematie nabij Hardinxveld.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.