Uitvaart Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Sleeuwijk laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uw laatste wens in vertrouwde handen. Dat is waar Uitvaartzorg Bommelerwaard voor staat. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moet er van alles geregeld worden bij de uitvaart in Sleeuwijk. Wij begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem, waaronder Sleeuwijk, zijn kleinschalig en huiselijk en stellen ons persoonlijk en betrokken op.

Bij Uitvaarzorg Bommelerwaard geloven wij dat door pehttps://uitvaartzorgbommelerwaard.nl/uitvaart-locatie/sleeuwijk/uitvaart/rsoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen, de zorg in kwaliteit toeneemt. Dit is namelijk de beste manier om vertrouwen tussen u en de uitvaartverzorgers op te bouwen. U spreekt uw vertrouwen aan ons uit wanneer u voor ons kiest. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat dit vertrouwen nooit wordt beschadigd. Wij houden ook altijd de ontwikkelingen in de gaten en passen ons aan waar nodig.

Onze medewerkers gaan ervoor zorgen dat u de tijd en rust krijgt om te rouwen, in een emotionele en zware periode. Wij nemen uw zorgen uit uw handen, en regelen alles omtrent de uitvaart. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om onderdelen van de uitvaart in Sleeuwijk zelf te regelen, wanneer u dit wenst.

Deskundigheid, geduld en zorgzaamheid bij een afscheid verzorgd in Sleeuwijk

Uitvaartzorg Bommelerwaard  biedt u veel mogelijkheden. We hebben onze eigen vaste uitvaartverzorgers in dienst. Zij zullen altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk gaan. U krijgt altijd een van de uitvaartverzorgers als vast aanspreekpunt toegewezen. Dit zorgt ervoor dat we duidelijk kunnen communiceren over uw wensen. Ook beschikken we over ons eigen rouwvervoer, beschikken we over meerdere uitvaart locaties en bieden we u de mogelijkheid om uw eigen externe locatie te kiezen.

Vaak begint de verwerking van een overlijden pas na de begrafenis of crematie, daarom bieden we ook nazorg. Ook in deze periode kunnen onze medewerkers u begeleiden bij zaken die nog geregeld moeten worden. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er tijdens de uitvaart in Sleeuwijk een livestream is, zodat iedereen die niet aanwezig kan zijn toch de uitvaart kan volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden.

Wij verzorgen zowel een begrafenis in Sleeuwijkals een crematie in Sleeuwijk. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden bij een uitvaart in Sleeuwijk, neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar vooral uw vragen en onduidelijkheden. Ook hebben wij onze eigen Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.