Begraven Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Begraven Sleeuwijk met de hulp van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft al 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij het regelen van een uitvaart. Daarom weten onze uitvaartverzorgers goed hoe ze u moeten bijstaan in deze moeilijke tijd. Het verliezen van een dierbare is altijd moeilijk. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er helemaal niet naar staat om een uitvaart te regelen. Daarom helpen wij u graag bij het nemen van moeilijke beslissingen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden, die we rustig met u zullen doornemen.

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard gaan altijd deskundig te werk. Daarnaast zijn ze geduldig en zorgzaam. We vinden het belangrijk dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Dat het de kwaliteit van onze diensten verbetert hebben wij ervaren. Onze uitvaartonderneming is gevestigd in Gorinchem, maar we bezitten locaties verspreid door heel Nederland. Aan u de keuze van welke locatie u gebruik wilt maken.

Waardig afscheid nemen

Uiteraard voldoen al onze locaties aan alle faciliteiten die u nodig heeft voor het regelen van een uitvaart. Zo beschikken we over een aula en een ruimte waar u rustig na de uitvaart nog even kunt napraten met familie en vrienden. Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een andere locatie. Misschien heeft u al een locatie in uw hoofd, een locatie die iets betekende voor de overledene. Het kan ook dat u nog geen idee heeft, ook hierbij kunnen wij u helpen.

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard kunnen wij alles voor u regelen. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid om de uitvaart te livestreamen. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om de uitvaart te volgen, ook als ze niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Ook kunnen we het vervoer voor u regelen. De verzorging van de overledene door ons laten doen is ook een optie. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen, eventueel onder onze begeleiding.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.