Crematie regelen Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie regelen Sleeuwijk bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

 

Op het moment dat een dierbare overlijdt, moeten er veel beslissingen genomen worden. Wij begrijpen dat die een ingrijpende gebeurtenis en dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar, met aandacht voor al uw wensen. Uitvaartzorg De Groot bestaat uit meerdere vestigingen. Hierdoor bestaat ons werkgebied uit geheel Zuid-Holland en een deel va Noord-Brabant. Op dit moment verzorgen we ook geregeld uitvaarten in Sleeuwijk. U bent geheel vrij in uw locatie keuze, dit betekent dat u dus niet per se een uitvaart locatie dicht bij uw eigen woonplaats hoeft te kiezen.

Het belangrijkste in het kiezen van een locatie zijn uw persoonlijke wensen en het aantal genodigden. In het geval dat genodigden niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart, bieden wij u de mogelijkheid tot een livestream. Zo kan iedereen tot de uitvaart volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden zodat u de mogelijkheid heeft om het nog eens terug te kijken.

De voordelen van een stille crematie

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat er geen afscheid wordt genomen inzet crematorium, maar op een andere locatie. Het crematorium wordt dus alleen gebruikt voor de crematie van het lichaam. In het kiezen van een locatie om afscheid te nemen bent u vrij. Een stille crematie heeft een aantal voordelen. Zo is het vaak goedkoper, zijn er meer mogelijkheden qua planning en mag u uw eigen locatie kiezen.

U heeft veel opties als het gaat om het kiezen van de juiste locatie voor de uitvaart. Wij kunnen u hierbij helpen. Met het kiezen van de locatie kunt u ook zelf de sfeer bepalen. Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u ook nazorg, wij kunnen u helpen bij zaken die nog geregeld moeten worden na de uitvaart. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op