Crematie regelen Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie regelen Sleeuwijk bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

 

Op het moment dat een dierbare overlijdt, moeten er veel beslissingen genomen worden. Wij begrijpen dat die een ingrijpende gebeurtenis en dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar, met aandacht voor al uw wensen. Uitvaartzorg De Groot bestaat uit meerdere vestigingen. Hierdoor bestaat ons werkgebied uit geheel Zuid-Holland en een deel va Noord-Brabant. Op dit moment verzorgen we ook geregeld uitvaarten in Sleeuwijk. U bent geheel vrij in uw locatie keuze, dit betekent dat u dus niet per se een uitvaart locatie dicht bij uw eigen woonplaats hoeft te kiezen.

Het belangrijkste in het kiezen van een locatie zijn uw persoonlijke wensen en het aantal genodigden. In het geval dat genodigden niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart, bieden wij u de mogelijkheid tot een livestream. Zo kan iedereen tot de uitvaart volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden zodat u de mogelijkheid heeft om het nog eens terug te kijken.

De voordelen van een stille crematie

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat er geen afscheid wordt genomen inzet crematorium, maar op een andere locatie. Het crematorium wordt dus alleen gebruikt voor de crematie van het lichaam. In het kiezen van een locatie om afscheid te nemen bent u vrij. Een stille crematie heeft een aantal voordelen. Zo is het vaak goedkoper, zijn er meer mogelijkheden qua planning en mag u uw eigen locatie kiezen.

U heeft veel opties als het gaat om het kiezen van de juiste locatie voor de uitvaart. Wij kunnen u hierbij helpen. Met het kiezen van de locatie kunt u ook zelf de sfeer bepalen. Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u ook nazorg, wij kunnen u helpen bij zaken die nog geregeld moeten worden na de uitvaart. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.