Cremeren Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Cremeren Sleeuwijk laat u regelen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die de crematie van uw dierbare volledig kan verzorgen? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Bommerwaard u graag verder. Uitvaartzorg De Groot is al jarenlang een bekend adres voor het laten verzorgen van een crematie in de omgeving van Gorinchem. U kunt de crematie laten plaatsvinden in onze eigen uitvaartcentrum in Gorinchem. Ons uitvaartcentrum is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een uitvaart. Er is een aula aanwezig voor de plechtigheid. Ook is er een ruimte waar u na afloop een drankje en een hapje kunt nuttigen. Alle mogelijkheden voor de crematie worden uitgebreid met u besproken. Meer over onze uitvaartlocatie vindt u hier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het cremeren van uw dierbare in de omgeving van Sleeuwijk, lees dan verder.

Laat het cremeren en de afscheid in Sleeuwijk volledig regelen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Zoals u heeft gelezen, hebben wij onze eigen uitvaartlocatie beschikbaar in Gorinchem. Het is ook mogelijk om een ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Dit houdt in dat u alleen de crematie zelf laat plaatsvinden in ons uitvaartcentrum. Het afscheid zelf kunt u laten verzorgen op een locatie naar eigen keuze. Een locatie waar uw geliefde een fijne tijd heeft gehad, en waar hij of zij graag kwam. Dit maakt de uitvaart nog persoonlijker, en dus nog mooier. Meer over de stille crematie leest u op deze pagina. Wij gaan samen met u in een gesprek om alle wensen en de mogelijkheden bij de crematie te bespreken. En wanneer u zelf een gedeelte van de uitvaart wilt verzorgen, dan is dit ook mogelijk. Wij helpen u wanneer u dit wenst. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op onze contact pagina of Facebook pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op