Cremeren Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Cremeren Sleeuwijk laat u regelen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die de crematie van uw dierbare volledig kan verzorgen? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Bommerwaard u graag verder. Uitvaartzorg De Groot is al jarenlang een bekend adres voor het laten verzorgen van een crematie in de omgeving van Gorinchem. U kunt de crematie laten plaatsvinden in onze eigen uitvaartcentrum in Gorinchem. Ons uitvaartcentrum is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een uitvaart. Er is een aula aanwezig voor de plechtigheid. Ook is er een ruimte waar u na afloop een drankje en een hapje kunt nuttigen. Alle mogelijkheden voor de crematie worden uitgebreid met u besproken. Meer over onze uitvaartlocatie vindt u hier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het cremeren van uw dierbare in de omgeving van Sleeuwijk, lees dan verder.

Laat het cremeren en de afscheid in Sleeuwijk volledig regelen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Zoals u heeft gelezen, hebben wij onze eigen uitvaartlocatie beschikbaar in Gorinchem. Het is ook mogelijk om een ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Dit houdt in dat u alleen de crematie zelf laat plaatsvinden in ons uitvaartcentrum. Het afscheid zelf kunt u laten verzorgen op een locatie naar eigen keuze. Een locatie waar uw geliefde een fijne tijd heeft gehad, en waar hij of zij graag kwam. Dit maakt de uitvaart nog persoonlijker, en dus nog mooier. Meer over de stille crematie leest u op deze pagina. Wij gaan samen met u in een gesprek om alle wensen en de mogelijkheden bij de crematie te bespreken. En wanneer u zelf een gedeelte van de uitvaart wilt verzorgen, dan is dit ook mogelijk. Wij helpen u wanneer u dit wenst. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op onze contact pagina of Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.