Begrafenis Woudrichem

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Woudrichem

Er is niets erger dan het overlijden van uw geliefde. Dit brengt veel verdriet met zich mee. Het is hierbij belangrijk dat u samen komt met uw nabije omgeving en rouwt voor uw dierbare. Een waardig afscheid is bovendien ook erg belangrijk bij het rouwproces. Daar kunnen wij van Uitvaartzorg De Groot u goed bij helpen. Wij zijn een begrafenisondernemer gelegen in de omgeving van Woudrichem. Bij ons is het belangrijk dat wij u de persoonlijke begeleiding geven die u verdient. Wanneer u door ons een uitvaart laat verzorgen, dan zal een van onze uitvaartleiders uw vaste aanspreekpunt zijn. De uitvaartleider gaat alles met u regelen om een prachtig afscheid te verzorgen voor uw dierbare. En ook alles omtrent de uitvaart zal door ons geregeld worden. Dan worden alle zorgen uit uw handen ontnomen, en heeft u de tijd en ruimte om te rouwen. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, bekijk dan eens onze website.

Laat een prachtige en waardige begrafenis verzorgen door de uitvaartleiders van Begrafenisondernemer De Groot in Woudrichem

Wanneer u ons kiest als de uitvaartonderneming die het afscheid kan verzorgen voor uw dierbare, zal de uitvaartleider die uw aanspreekpunt wordt dag en nacht voor u klaar staan. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen en meer. Wij gaan samen met u in een uitgebreid gesprek om al uw wensen voor de uitvaart te bespreken. Zo is er veel wat u zelf kunt kiezen bij het verzorgen van een uitvaart. En uiteraard is het ook mogelijk om gedeeltes van de uitvaart zelf te verzorgen. Wilt u uw laatste wensen doorgeven voor de uitvaart? Dan kunt u dat doen op deze pagina. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Voor contact belt u ons op het nummer 0183 – 633 500 of mailt u naar info@uitvaartzorgdegroot.nl. Ook zijn wij altijd beschikbaar op onze Facebook pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op