Begrafenis Woudrichem

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Woudrichem

Er is niets erger dan het overlijden van uw geliefde. Dit brengt veel verdriet met zich mee. Het is hierbij belangrijk dat u samen komt met uw nabije omgeving en rouwt voor uw dierbare. Een waardig afscheid is bovendien ook erg belangrijk bij het rouwproces. Daar kunnen wij van Uitvaartzorg De Groot u goed bij helpen. Wij zijn een begrafenisondernemer gelegen in de omgeving van Woudrichem. Bij ons is het belangrijk dat wij u de persoonlijke begeleiding geven die u verdient. Wanneer u door ons een uitvaart laat verzorgen, dan zal een van onze uitvaartleiders uw vaste aanspreekpunt zijn. De uitvaartleider gaat alles met u regelen om een prachtig afscheid te verzorgen voor uw dierbare. En ook alles omtrent de uitvaart zal door ons geregeld worden. Dan worden alle zorgen uit uw handen ontnomen, en heeft u de tijd en ruimte om te rouwen. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, bekijk dan eens onze website.

Laat een prachtige en waardige begrafenis verzorgen door de uitvaartleiders van Begrafenisondernemer De Groot in Woudrichem

Wanneer u ons kiest als de uitvaartonderneming die het afscheid kan verzorgen voor uw dierbare, zal de uitvaartleider die uw aanspreekpunt wordt dag en nacht voor u klaar staan. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen en meer. Wij gaan samen met u in een uitgebreid gesprek om al uw wensen voor de uitvaart te bespreken. Zo is er veel wat u zelf kunt kiezen bij het verzorgen van een uitvaart. En uiteraard is het ook mogelijk om gedeeltes van de uitvaart zelf te verzorgen. Wilt u uw laatste wensen doorgeven voor de uitvaart? Dan kunt u dat doen op deze pagina. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Voor contact belt u ons op het nummer 0183 – 633 500 of mailt u naar info@uitvaartzorgdegroot.nl. Ook zijn wij altijd beschikbaar op onze Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.