Uitvaart Schoonhoven

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Schoonhoven laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

 

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in Schoonhoven? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. U belandt in een moeilijke en emotionele periode. Op zo’n moment moeten er veel beslissingen genomen worden, terwijl uw hoofd er juist nu niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg de Groot voor u klaar. Wij ondersteunen u graag bij het nemen van beslissingen rondom de uitvaart in Schoonhoven. Uitvaartzorg de Groot is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Onze medewerkers hebben een persoonlijke houding en zijn betrokken. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u kunnen bijstaan in deze moeilijke periode. Uw wensen staan uiteraard centraal. Wij verzorgen de uitvaart graag zoals u voor ogen heeft.

 

Een mooie begrafenis in de omgeving van Schoon hoven

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een crematie of een uitvaart in Schoonhoven, dat is voor ons niet belangrijk. Wij kunnen het afscheid hoe dan ook tot in de details verzorgen. Als u de voorkeur geeft aan een begrafenis bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een natuurbegraafplaats, maar uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een traditionele begraafplaats. Een natuurbegraafplaats is een natuurgebied dat mag worden gebruikt als begraafplaats. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Het idee hiervan is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. De kosten kunnen wel verschillen tussen een natuurbegraafplaats of een traditionele begraafplaats. Vraag ons gerust om meer informatie hierover. Wij voorzien u graag van advies over de kosten van een begrafenis in Schoonhoven.

 

Stille crematie nabij Schoonhoven

 

Ook als u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Schoonhoven, bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dat betekent dat u zelf kiest voor een passende locatie voor het afscheid. De daadwerkelijke crematie vindt dat alleen plaats in het crematorium. Uitvaartzorg de Groot is bekend in de regio en helpt u graag bij het kiezen van een mooie locatie. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Natuurlijk is het ook mogelijk om het gehele afscheid en de crematie te laten verzorgen in het crematorium in de omgeving van Schoonhoven. Het voordeel van zelf kiezen voor een locatie is dat u zelf voor de juiste sfeer kunt kiezen. Zo kunt u ook kiezen voor een plek die belangrijk was voor uw dierbare.

Ons uitvaart centrum voor een respectvol afscheid nabij Schoonhoven

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor ons uitvaartcentrum als locatie voor het afscheid. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Wij hebben verschillende vestigingen waar u gebruik van kunt maken. Deze hebben wij allemaal ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren om het laatste afscheid te kunnen organiseren. In ons uitvaartcentrum is een aula aanwezig waar u de plechtigheid kunt organiseren. We beschikken ook over een aparte ruimte waar er na afloop rustig een drankje en een hapje genuttigd kan worden. Ook is het in ons uitvaartcentrum bij Schoonhoven mogelijk om uw dierbare te laten opbaren. U kunt dan een afspraak maken wanneer u uw dierbare graag wilt bezoeken. Als het gaat om een 24-uurs kamer krijgt u een sleutel van de ruimte en kunt uw dierbare bezoeken wanneer u dat wilt.

Uw wensen staan centraal bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Als u onze hulp nodig heeft, laat het ons dan gerust weten. Bij ons staan uw wensen centraal, persoonlijk contact, geduld en aandacht zijn bij ons belangrijk. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag alle zaken met u. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.