Begraven Alem

Bel ons en we helpen u meteen.

Begraven Alem laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Niets is belangrijker tijdens de periode van het overlijden van een dierbare dan een mooie en memorabele afscheid. Een afscheid waar u later met een fijn en warm gevoel naar terug kijkt. Hiervoor bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het goede adres. Wij hebben namelijk in onze achterliggende jaren veel ervaring en kennis opgebouwd om een prachtig afscheid te verzorgen voor u of een naaste. Voor ons is het belangrijk om de nabestaanden met zorg, professie en begrip te begeleiden. Er zijn meerdere mogelijkheden voor een soort uitvaart en de locaties bij uitvaartzorg Bommelerwaard. Heeft u interesse in het laten verzorgen van een uitvaart door Uitvaartzorg Bommelerwaard? Laat het begraven in Alem verzorgd worden door ons. U vindt meer informatie over een begrafenis verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard op onze website. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer informatie.

Een dierbare laten begraven in Alem door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wanneer een dierbare overlijdt is er veel te regelen. Zo zijn er veel beslissingen die nabestaanden moeten nemen. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard zullen u hier zorgvuldig bij meehelpen en u van A tot Z ontzorgen. Aan de hand van uw eigen wensen en uw eigen budget wordt er een onvergetelijke uitvaart verzorgd. Op onze website kunt u de mogelijkheden en de kosten van de uitvaart gemakkelijk vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf de locatie van de uitvaart te kiezen. Voor alle informatie over onze uitvaartzorg en het laten verzorgen van een uitvaart vindt u op onze site. Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden, dan horen wij die graag. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook zijn wij op onze Facebook pagina altijd bereikbaar. Hier vindt u ook onze laatste nieuwtjes. Wij helpen u enorm graag verder.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Lees meer en vul uw wilsbeschikking in

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.