Begrafenisondernemer Leerdam

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenisondernemer Leerdam, Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer of uitvaartcentrum in de buurt van Leerdam die een prachtige begrafenis voor u of uw overleden dierbare kan verzorgen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. Uitvaartzorg Bommelerwaard gaat samen met onze ervaren en zorgzame uitvaartleiders hard aan de slag om een prachtige uitvaart te verzorgen voor uw dierbare in de buurt van Leerdam. Het is hierbij onze prioriteit om aan de hand van de laatste wensen van de overleden dierbare een onvergetelijk afscheid te verzorgen. Een afscheid waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. Daarbij kunt u kiezen uit zowel een begrafenis of een crematie. Wilt u een prachtige uitvaart laten verzorgen nabij Leerdam door Uitvaartzorg De Groot, bekijk dan eens onze website voor meer informatie en onze gegevens. Hieronder vindt u meer over begrafenisondernemer en uitvaartcentrum De Groot bij Leerdam.

Een onvergetelijk afscheid verzorgt door begrafenisondernemer in Leerdam, Uitvaartzorg Bommelerwaard

Samen met u gaan we aan de slag om een prachtige afscheid te verzorgen. Wij zijn Uitvaartzorg Bommelerwaard, uw begrafenisondernemer en uitvaartcentrum in de buurt van Leerdam. Voor alle mogelijkheden bij de uitvaart in de buurt van Leerdam kunt u deze pagina raadplegen. Bij een begrafenis kunt u of de nabestaanden kunnen zelf kiezen waar u de overleden dierbare begraven wilt hebben. De kosten hiervan verschillen per gemeente. In Leerdam kan een begrafenis anders uitvallen in de kosten dan een begrafenis in de randstad. Wij geloven er echter in dat een uitvaart bij ons verzorgd kan worden aan de hand van uw eigen budget en uw persoonlijke wensen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten van een uitvaart nabij Leerdam en een mogelijke verzekering erbij. Wilt u ons nog vragen stellen of heeft u onduidelijkheden? Dan horen wij die graag van u. Contacteer ons aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook zijn wij altijd bereikbaar op onze Facebook pagina. Wij helpen u enorm graag verder.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.