Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Bern

Begrafenis Bern verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Begrafenis Bern Wilt u een prachtige begrafenis laten verzorgen door een ervaren uitvaartzorg? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. Wij helpen u enorm graag verder met het nemen van een onvergetelijke afscheid van uw overleden dierbare. Het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft al vele jaren ervaring en veel kennis met het verzorgen van een uitvaart. Wij zijn bekend in onze omgeving, en weten veel verschillende mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden. Uitvaartzorg Bommelerwaard vindt het belangrijk dat de nabestaanden met zorg, begrip en professie begeleidt wordt. U krijgt een van onze uitvaartleiders, die uw vaste contact persoon wordt. Hij of zij zal u begeleiden en bij staan tijdens deze moeilijk periode, zowel voor, tijdens en na de uitvaart. Wilt u meer weten over een begrafenis in Bern verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard? Lees dan hieronder verder of kijk eens op onze website.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Lees meer en vul uw wilsbeschikking in

Een prachtige begrafenis in Bern laat u over aan de ervaren uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard is het onze prioriteit om een prachtige afscheid te verzorgen, die de overleden dierbare en de nabestaanden voor ogen hadden. Samen met u gaan wij met u in een gesprek om al uw wensen voor de uitvaart te bespreken. Wij zullen u helpen waar wij kunnen. En als u zelf een of meerdere onderdelen van de uitvaart wilt verzorgen, dan kan dat natuurlijk. Wij helpen u hier graag mee verder. Aan de hand van uw wensen gaan wij een mooie en persoonlijke uitvaart verzorgen, die het leven van uw dierbare reflecteert. U heeft veel mogelijkheden die de uitvaart nog persoonlijker kunnen maken. Op deze pagina vindt u hier meer over. Ook kunt u altijd bij ons aankloppen voor uw ideeën bij de uitvaart. Contacteer ons via de contact pagina of via onze Facebook.

.